Toptest.gr αφιερώνει πολλές ώρες στην έρευνα για να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για αγορά. Κάθε προϊόν εδώ επιλέγεται ανεξάρτητα από την ομάδα μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων στο περιεχόμενό μας, μπορούμε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια που βοηθά στην υποστήριξη της δουλειάς μας.

Οι 5 Καλύτερες Κουζινομηχανές για το 2024

Η εύρεση του προϊόντος σε αυτήν την κατηγορία δεν είναι εύκολη, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές στην αγορά. Για να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη, έχουμε επιλέξει τα 5 kαλύτερες kουζινομηχανές. Συγκρίναμε τις τιμές, τις παραμέτρους και τη ζήτηση στην αγορά για να δημιουργήσουμε αυτήν τη μοναδική λίστα.

Καλύτερο συνολικά
4.9 / 5

Η Kenwood KVL8470S ChefXL αποτελεί την καλύτερη συνολικά επιλογή ως προς την αξιολόγηση κουζινομηχανών. Με ισχύ που φτάνει τα 1.700 Watt, είναι ιδανική για τις μαγειρικές σας ασχολίες και ζυμώνει τέλεια.

Πλεονεκτήματα

 • Η μηχανή με τα 1.700 Watt έχει δεκαετή εγγύηση
 • Εύκολη στη χρήση και τον έλεγχο
 • Υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν αντοχή
 • Έχει καλαίσθητο σχεδιασμό

Μειονεκτήματα

 • Είναι ακριβή
 • Αφήνει μεγάλο ενεργειακό αποτύπωμα
Καλύτερη για αρτοποιούς
4.8 / 5

Η BOSCH MUM9A32S00 είναι μια πολύ καλή κουζινομηχανή για αρτοποιούς. Διαθέτει ρύθμιση 7 ταχυτήτων, επιτρέποντάς σας να προσαρμόζετε την ταχύτητα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχει επίσης ανυψωτή EasyArm.

Πλεονεκτήματα

 • Ο ανυψωτής EasyArm διευκολύνει την εναλλαγή ανάμεσα στα διάφορα μέρη
 • Διαθέτει ρύθμιση 7 ταχυτήτων για μια ποικιλία πιάτων
 • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
 • Εύκολη στη χρήση και το καθάρισμα

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς Χρονόμετρο
Καλύτερη αξία
4.0 / 5

Το IZZY S 1503 εντυπωσιάζει στην αξιολόγηση κουζινομηχανών με οικονομικά κριτήρια. Διαθέτει ρύθμιση 7 ταχυτήτων και αντιολισθητική βάση, που τη διατηρεί σταθερή και διευκολύνει την ανάμιξη.

Πλεονεκτήματα

 • Αντιολισθητική βάση
  1400 Watt
 • Η λειτουργία παλμών διευκολύνει την ανάμιξη ακόμη και του πιο σκληρού υλικού
 • Ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας που ενισχύει την ανθεκτικότητα

Μειονεκτήματα

 • Ένα μεγάλο μπολ δυσκολεύει την ανάμειξη μικρών συστατικών
Η πλέον φορητή συσκευή
3.9 / 5

Αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να ψιλοκόψετε, να χτυπήσετε, να κάνετε χυμό, να κόψετε φέτες, να τρίψετε, να πολτοποιήσετε και πολλά άλλα. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που διευκολύνουν την επεξεργασία τροφίμων.

Πλεονεκτήματα

 • Συσκευή όλα σε ένα
 • Απέριττος σχεδιασμός
 • Αντιολισθητικά πόδια
 • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων

Μειονεκτήματα

 • Κατάλληλο μόνο για ελαφριά χρήση
Η πιο ευέλικτη
4.8 / 5

Η BOSCH MUM58720 είναι η πιο ευέλικτη κουζινομηχανή στην αγορά. Διαθέτει καλαίσθητο και μοντέρνο design, ενώ είναι εύκολη στο καθάρισμα. Ουσιαστικά, η χρήση της είναι εξαιρετικά απλή.

Πλεονεκτήματα

 • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
 • Καλαίσθητο και μοντέρνο design
 • Το 3D PlanetaryMixing σας δίνει υπέροχη ζύμη
 • Σύστημα ανυψωτή EasyArm

Μειονεκτήματα

 • Είναι λιγάκι θορυβώδης

Ενημερώσεις περιεχομένου:

Ελέγξαμε πρόσφατα τα προϊόντα μας και υποστηρίζουμε τις επιλογές του καταλόγου μας. Ελέγχουμε και ενημερώνουμε τους καταλόγους μας συνεχώς, ώστε να μπορείτε εγγυημένα να επιλέξετε από τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οδηγός αγοράς

Η αγορά μιας κουζινομηχανής είναι διασκεδαστική, μόνο όμως όταν γνωρίζετε τι να προσέξετε. Βοηθά να ενημερωθείτε σχετικά προτού ολοκληρώσετε την αγορά σας. Η αγορά μιας τυχαίας κουζινομηχανής με χαρακτηριστικά κάτω του μετρίου ενδέχεται να σας απογοητεύσει οικτρά. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την αγορά σας.

Ποιοι τύποι κουζινομηχανών υπάρχουν;

Αναφορικά με τις κουζινομηχανές, η τεχνολογία έχει απλοποιήσει τις εργασίες κουζίνας με διάφορες συσκευές. Εδώ, θα ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικές από τις διαφορετικές κουζινομηχανές που υπάρχουν και τις λειτουργίες τους.

Ζυμωτής

Ζυμωτής

Επίσης ονομάζεται μηχανή ζύμωσης, με σκοπό να ζυμώνει τη ζύμη. Αν αγαπάτε το σωστά φτιαγμένο ψωμί, τότε ένας ζυμωτής στην κουζίνα σας δεν είναι υπερβολικός. Μπορείτε να αποφασίσετε να ζυμώσετε τη ζύμη σας χειροκίνητα. Ωστόσο, αυτό θα ήταν χρονοβόρο.

Επίσης, θα έχετε επενδύσει τεράστια ενέργεια για να ζυμώσετε με το χέρι, ώστε να είστε πολύ κουρασμένοι για να γευτείτε το ψωμί αμέσως μετά την παρασκευή του. Ως εκ τούτου, το ζύμωμα της ζύμης σας με μια μηχανή ζύμωσης σαν ένα καλό μίξερ βάσης σας εξοικονομεί από την αποβολή υπερβολικής ενέργειας όταν ζυμώνετε.
Υπάρχουν τρεις τύποι μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται για να ζυμώνουν μηχανικά τη ζύμη. Υπάρχουν αναμικτήρες που δεν θα ζυμώσουν υπερβολικά τη ζύμη σας, επεξεργαστές τροφίμων (που δεν προτείνεται καθώς έχει αρκετές ανησυχίες) και αρτοπαρασκευαστές.

Επεξεργαστής τροφίμων

Επεξεργαστής τροφίμων

Αν και οι επεξεργαστές τροφίμων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ζυμωτήρες, εκτελούν αρκετές άλλες λειτουργίες. Γενικά, απλοποιούν τη διαδικασία παρασκευής φαγητού.

Ανάλογα με το μέγεθος, το σχέδιο και τις δυνατότητες, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για το φαγητό σας. Μπορείτε να κόψετε τα λαχανικά σας, να ζυμώσετε τη ζύμη σας, να επεξεργαστείτε μοναδικά συστατικά για να φτιάξετε φρέσκα τρόφιμα από το μηδέν, κτλ.

Μπορείτε επίσης να ψιλοκόψετε, να αλέσετε το κρέας σας, να αναμίξετε, να τρίψετε και να κόψετε σε φέτες οτιδήποτε πρέπει να τεμαχιστεί. Με έναν καλό επεξεργαστή τροφίμων στον πάγκο της κουζίνας σας, μπορείτε πραγματικά να γίνετε δημιουργικοί με το γεύμα σας.

Συνδυασμός

κουζινομηχανών

Αν και δεν πρόκειται επίσημα για ξεχωριστή συσκευή, συνδυάζει περισσότερες από μία συσκευές με βάση μία ισχυρή κουζινομηχανή ή έναν αναμικτήρα. Μπορείτε να βρείτε μία κουζινομηχανή που συνδυάζει επεξεργαστή τροφίμων, μπλέντερ, μίξερ και, σε ορισμένες περιπτώσεις, προσθέτει αξεσουάρ όπως ένας μύλος κρέατος και ένας παρασκευαστής ζυμαρικών.

Πολυλειτουργικά ρομπότ

Τα πολυλειτουργικά ρομπότ έχουν τις ίδιες λειτουργίες με τα προγραμματιζόμενα σκεύη. Ωστόσο, έχουν κάποιες πρόσθετες λειτουργίες, όπως μύλο κρέατος ή κοπτήρα. Αν και δεν είναι όλα τα ρομπότ πολλαπλών λειτουργιών ίδια, σχεδόν όλα έχουν ζυγαριά και επεξεργαστή τροφίμων. Αυτό περιλαμβάνει άλεση, τεμαχισμό, κοπή, καθώς και μαγείρεμα φαγητού. Αυτός ο τύπος ρομπότ κουζίνας συνήθως δεν έχει χρονόμετρο, οπότε δεν μπορείτε να προγραμματίσετε το αγαπημένο σας πιάτο να είναι έτοιμο την ώρα που χρειάζεστε.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά για την κουζινομηχανή σας

Πριν επενδύσετε χρήματα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, θα πρέπει να περάσετε χρόνο μαθαίνοντας για τις συγκεκριμένες συσκευές. Θα βοηθούσε να ενημερώνεστε με τις τεχνολογικές, επιστημονικές και ιατρικές τάσεις και έρευνες σχετικά με τον επεξεργαστή τροφίμων. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε εάν είναι ασφαλές να έρθει σε επαφή το υλικό του επεξεργαστή τροφίμων με το φαγητό σας. Εάν είναι ασφαλές, δεν θα πέσετε θύματα τροφικής δηλητηρίασης και άλλων ασθενειών. Παρακάτω είναι σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε έναν επεξεργαστή τροφίμων.

Ισχύς

Όταν επιλέγετε μια κουζινομηχανή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η ισχύς. Το μοτέρ πρέπει να είναι αρκετά ισχυρό για να κόψει ακόμη και στερεά τρόφιμα. Τα watt του μοτέρ καθορίζουν την ισχύ του επεξεργαστή τροφίμων. Τα πιο αδύναμα μοντέλα πιθανότατα θα σταματήσουν όταν ασχολούνται με βαριά τρόφιμα. Αυτά τα μοντέλα έχουν επίσης μικρότερη διάρκεια ζωής και κάνουν πολύ θόρυβο.

Χωρητικότητα

Οι επεξεργαστές τροφίμων έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη. Υπάρχει το μίνι, μεσαίου, μεγάλου και εξαιρετικά μεγάλου μεγέθους, και κάθε μέγεθος επεξεργαστή έρχεται με ξεχωριστή χωρητικότητα μπολ. Υπάρχουν δύο τρόποι προσδιορισμού της χωρητικότητας. Μετρώντας τα υγρά ή ξηρά συστατικά καθώς τείνουν να δρουν διαφορετικά στον επεξεργαστή τροφίμων.

 • Χωρητικότητα υγρών στον κάδο – Το μέγεθος του επεξεργαστή τροφίμων καθορίζει επίσης τη χωρητικότητα υγρών στον κάδο. Εάν δεν είστε σίγουροι ποια είναι η υγρή χωρητικότητα του μπολ, μετρήστε το με ένα φλιτζάνι. Εάν όχι, θα δημιουργήσετε χάος εάν προσπαθήσετε να επεξεργαστείτε υπερβολική ποσότητα υγρού σε ένα μπολ επεξεργαστή τροφίμων. Ωστόσο, εάν το μπολ του επεξεργαστή τροφίμων είναι στεγανό, δεν θα υπάρξει διαρροή κατά την επεξεργασία υγρών τροφίμων. Συνιστάται να μην επιλέξετε μεγάλα ή πολύ μεγάλα μοντέλα επεξεργαστών τροφίμων για χάρη του μεγέθους. Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά τον επεξεργαστή τροφίμων και μαγειρεύετε για πολλά άτομα, επιλέξτε έναν μεγάλο επεξεργαστή τροφίμων. Αν όχι, κρατήστε τα πράγματα απλά. Ένας μίνι επεξεργαστής με μικρή χωρητικότητα είναι αρκετός για να κάνετε αυτό που θέλετε.
 • Χωρητικότητα ξηρών υλικών στον κάδο – Η χωρητικότητα ξηρών υλικών στον κάδο αναφέρεται στην ποσότητα και τα συστατικά που μπορεί να χειριστεί το μπολ. Για να το προσδιορίσετε, απλά μετρήστε τα συστατικά στο μπολ με φλιτζάνια για να προσδιορίσετε πόσα φλιτζάνια χωράνε στο μπολ του επεξεργαστή τροφίμων σας. Για ξηρή χωρητικότητα, τα φλιτζάνια κυμαίνονται από 3-14.

Επίπεδο θορύβου

Θα είναι χρήσιμο να ερευνήσετε το επίπεδο θορύβου του επεξεργαστή τροφίμων πριν τον αγοράσετε. Κανείς δεν θέλει έναν δυνατό και ενοχλητικό ήχο όποτε χρησιμοποιεί την κουζινομηχανή του. Συνήθως, πιο θορυβώδεις είναι οι επεξεργαστές τροφίμων με αδύναμη ισχύ, καθώς δυσκολεύονται να κόψουν στερεά τρόφιμα.

Εξαρτήματα

Εξαρτήματα Κουζινομηχανές

Οι κουζινομηχανές συνοδεύονται από διάφορα εξαρτήματα. Τα πιο συνηθισμένα είναι ο αναδευτήρας φτερό, το χτυπητήρι σύρμα, ο γάντζος ζύμης και οι πολλαπλές λεπίδες εάν η κουζινομηχανή περιέχει αποσπώμενο τμήμα επεξεργαστή τροφίμων. Θα εξετάσουμε εν συντομία μερικά από αυτά τα εξαρτήματα για κουζινομηχανή κριτικές.

 • Αναδευτήρας φτερό: Μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό το εξάρτημα ως λεπίδα μίξερ. Ενώ περιστρέφεται, αναμιγνύει συστατικά με κανονική έως παχιά (ή βαριά) συνοχή. Με την παρουσία αυτού του εξαρτήματος, τα υλικά σας για ένα κέικ, γλάσο κτλ. θα αναμιχθούν τελείως.
 • Χτυπητήρι σύρμα: Αν θέλετε ποτέ να χτυπήσετε τα αυγά σας τέλεια, να ανακατέψετε τη ζάχαρη και το βούτυρο ή να δημιουργήσετε ελαφριά μίγματα για το κέικ σας και άλλα σνακ, ένα χτυπητήρι σύρμα το κάνει αυτό για σας. Σε αντίθεση με τον αναδευτήρα φτερό, δεν αναμιγνύει βαριά υλικά.
 • Γάντζος ζύμης: Αυτό το εξάρτημα μετατρέπει τον επεξεργαστή τροφίμων σε ζυμωτήρα προσωρινά. Ο γάντζος ζύμης είναι υπεύθυνος για τα καθήκοντα ζύμωσης της κουζινομηχανής.
 • Λεπίδες: Οι λεπίδες ενισχύουν την ικανότητα ενός επεξεργαστή τροφίμων. Δεν χρειάζεστε ένα ξύλο κοπής, καθώς το εξάρτημα λεπίδας σε έναν επεξεργαστή τροφίμων φροντίζει να τεμαχίζει, να κόβει σε κύβους και να κόβει ό, τι χρειάζεται για να περάσει από την επιθυμητή διαδικασία.

Ευκολία χρήσης

Όταν αγοράζετε μια κουζινομηχανή, η ευκολία χρήσης θα πρέπει να είναι απαράμιλλης σημασίας.

Εργονομία

Η εργονομία είναι η διαδικασία σχεδιασμού προϊόντων έτσι ώστε να ταιριάζουν στους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν. Ισχύει για τον σχεδιασμό σε οτιδήποτε αφορά ανθρώπους. Η κουζινομηχανή πρέπει να είναι εύκολη και άνετη στην χρήση τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες.

Ο χειρισμός του επεξεργαστή τροφίμων πρέπει να είναι εύκολα κατανοητός. Όσοι είναι αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες δεν πρέπει να δυσκολεύονται να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα. Πρέπει επίσης να χειρίζονται το μηχάνημα απρόσκοπτα, χωρίς να χρειάζονται βοήθεια από φίλους κτλ.

Συναρμολόγηση

Όταν αγοράζετε οποιαδήποτε κουζινομηχανή, οι πιθανότητες είναι ότι θα χρειαστεί να την συναρμολογήσετε. Τώρα, η διαδικασία που απαιτείται για τη συναρμολόγηση των τμημάτων του μηχανήματος δεν πρέπει να είναι περίπλοκη.

Μια ματιά στο εγχειρίδιο θα πρέπει να είναι αρκετή για να βοηθήσει οποιονδήποτε να συναρμολογήσει το μηχάνημά του πολύ γρήγορα και εύκολα. Ο μηχανισμός ασφάλισης ορισμένων τμημάτων του μηχανήματος είναι απαραίτητος.

Μπορείτε να λάβετε αποσπάσματα του μηχανισμού κλειδώματος και της διαδικασίας συναρμολόγησης για την κουζινομηχανή μέσα από κριτικές χρηστών.

Αντικατάσταση εργαλείων για ανάμιξη και ζύμωμα

Μερικές φορές, ο γάντζος ζύμης, η λεπίδα ανάμιξης ή άλλα εξαρτήματα μπορεί να είναι ελαττωματικά. Ίσως πάλι θέλετε να αλλάξετε τα μεγέθη των λεπίδων. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να διασφαλίσετε ότι μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το εξάρτημα με κάποιο καινούριο ή με διαφορετικό μέγεθος.

Μέρη που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

Πράγματι, δεν θα θέλατε να ξοδεύετε πολλή ενέργεια πλένοντας χειροκίνητα τον επεξεργαστή τροφίμων σας. Μπορείτε εύκολα να πετάξετε τα εξαρτήματα του επεξεργαστή τροφίμων στο πλυντήριο πιάτων ενώ το πλυντήριο κάνει τα μαγικά του. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο εάν αυτά τα μέρη επεξεργαστή τροφίμων είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. Εάν είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων, να είστε σίγουροι ότι το πλυντήριο πιάτων δεν θα βλάψει τα μέρη του επεξεργαστή τροφίμων και το αντίστροφο.

Αξεσουάρ

Αξεσουάρ κουζινομηχανή

Εκτός από τα εξαρτήματα, πολλές μηχανές κουζίνας συνοδεύονται και από αξεσουάρ. Αυτά τα αξεσουάρ διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα. Παρ’ όλα αυτά, εδώ είναι μερικά από τα αξεσουάρ που πιθανότατα θα βρείτε σε όλες σχεδόν τις κουζινομηχανές. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια αξεσουάρ τους.

 • Επεξεργαστής τροφίμων: Οι επεξεργαστές τροφίμων έχουν πολλά εξαρτήματα, με σκοπό να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, μπορείτε να κόψετε, να τεμαχίσετε, να κάνετε χυμό, να ζυμώσετε κτλ., με έναν μόνο επεξεργαστή τροφίμων.
 • Μπλέντερ: Τα μπλέντερ είναι χρήσιμα όταν πρόκειται για τη διάσπαση υγρών. Είναι το ιδανικό αξεσουάρ για smoothies, σάλτσες, ντιπ κτλ.
 • Μύλος κρέατος (και μύλοι γενικά): Αν χρειαστεί ποτέ να αλέσετε ή να κάνετε κιμά με κρέας, κοτόπουλο και άλλα βρώσιμα στερεά για μια συνταγή, ένας μύλος κρέατος σας έχει καλύψει.
 • Παρασκευαστής ζυμαρικών: Αν χρειαστεί ποτέ να φτιάξετε χειροποίητα ζυμαρικά από την αρχή, αυτό το αξεσουάρ είναι πολύ χρήσιμο. Απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία.

Άλλα χαρακτηριστικά

Χρονοδιακόπτης

Η αγορά ενός επεξεργαστή τροφίμων που έχει χρονοδιακόπτη θα πρέπει να αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητά σας. Οι επεξεργαστές τροφίμων με χρονόμετρο σας ειδοποιούν όταν η τροφή σας έχει υποστεί επιτυχημένη επεξεργασία.

Διάφορα μπολ

Οι επεξεργαστές τροφίμων έρχονται με μπολ που συμπληρώνουν τα μεγέθη τους. Είναι συνήθως διαφανή και φιλοξενούν το φαγητό σας κάθε φορά που θέλετε να το επεξεργαστείτε.

Έλεγχος αφής

Οι επεξεργαστές τροφίμων με έλεγχο αφής είναι πολύ πιο έξυπνοι σε σύγκριση με τα κουμπιά. Επίσης, κατά τον καθαρισμό του επεξεργαστή τροφίμων, δεν θα χρειαστεί να περάσετε μια δραματική φάση καθαρισμού όπως αν ο επεξεργαστής τροφίμων λειτουργούσε με κουμπιά αφής. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κουμπιά, θα είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί.

Μέγεθος

Αν και οι μεγάλοι και πολύ μεγάλοι επεξεργαστές τροφίμων σημαίνουν μεγαλύτερη χωρητικότητα, θα πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει αρκετός χώρος στον πάγκο σας για αυτό. Επίσης, χρειάζεστε επιπλέον ενέργεια; Σκεφτείτε το για ένα δευτερόλεπτο.

Σταθερή βάση

Όταν κάνετε έρευνα αγοράς για επεξεργαστή τροφίμων, προσέχετε πάντα τη βάση. Γιατί; Ένας επεξεργαστής τροφίμων που στερείται σταθερής βάσης είναι πάντα δύσκολο να διαχειριστεί. Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε με επιτυχία το φαγητό σας ενώ το μηχάνημα χορεύει στο τραπέζι σας. Έτσι, προσέξτε τους επεξεργαστές τροφίμων και επιλέξτε ενισχυμένους με αντιολισθητικά πόδια με βαριά και φαρδιά βάση.

Προστατευτικό παφλασμού

Ο επεξεργαστής τροφίμων πρέπει να συνοδεύεται από προστατευτικό παφλασμού. Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, είναι δυνατόν να ρίξετε τρόφιμα, στεγνά και υγρά, σε μικρή ή μεγάλη ποσότητα στο τραπέζι. Αλλά εάν ο επεξεργαστής τροφίμων σας διαθέτει προστατευτικό παφλασμού, δεν θα χρειαστεί να καθαρίσετε το χάος που κάνατε στον πάγκο κατά την επεξεργασία τροφίμων. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο αυτό το προστατευτικό δεν εμποδίζει τον επεξεργαστή τροφίμων να λειτουργήσει σωστά.

Κάλυμμα

Θέλετε να αποφύγετε την σκόνη στον επεξεργαστή τροφίμων σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον πλύνετε καλά πριν μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε ξανά. Επίσης, όταν η σκόνη αρχίζει να συσσωρεύεται στον επεξεργαστή τροφίμων σας, ίσως αρχίσουν να διαβρώνονται ορισμένα εξαρτήματά του. Μπορείτε να αποφύγετε λοιπόν την σκόνη με ένα κάλυμμα, αφήνοντας τα μέρη του επεξεργαστή τροφίμων αιχμηρά και λειτουργικά. Εάν ο επεξεργαστής τροφίμων σας δεν έχει κάλυμμα, μπορείτε να αγοράσετε αυτό που ταιριάζει στο προϊόν σας από κάποιο κατάστημα.

Καλύτερες μάρκες για κουζινομηχανές

Οι καλύτερες μάρκες κουζινομηχανών είναι οι Bosch, Kenwood και Izzy. Αυτές οι μάρκες ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων για την αποτελεσματικότητα και την αντοχή τους. Παρακάτω έχουμε ετοιμάσει τις περιγραφές τους.

Bosch

Έχοντας ιδρυθεί από τον Robert Bosch, αυτή η γερμανική εταιρεία έχει πάθος με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από τα προϊόντα της. Εφαρμόζουν ενεργά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα προϊόντα τους. Εξειδικεύονται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: βιομηχανική τεχνολογία, ενέργεια και οικοδομική τεχνολογία, καταναλωτικά αγαθά και λύσεις κίνησης. Η Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές IoT και η καινοτομία ενσωματώνεται προσεκτικά σε καθένα από τα προϊόντα της.

Kenwood

Η Kenwood είναι μια βρετανική μάρκα που έχει επενδύσει σημαντικά στη δημιουργία υψηλής ποιότητας, ευέλικτων και καινοτόμων μηχανημάτων κουζίνας. Στόχος τους είναι να απλοποιήσουν τη διαδικασία μαγειρέματος για το κοινό μέσω των κουζινομηχανών. Στην ουσία, το μαγείρεμα έχει γίνει πλέον μια διασκεδαστική και πανεύκολη προσπάθεια. Οι κουζινομηχανές τους είναι ανθεκτικές και αποτελεσματικές.

Izzy

Έχοντας καθιερωθεί ως το αγαπημένο εμπορικό σήμα της Ελλάδας, η μάρκα Izzy είναι μια επωνυμία της Μπενρουμπή. Εχοντας την καρδιά ως λογότυπο, η μάρκα Izzy δημιουργεί προϊόντα προσωπικής φροντίδας για άνδρες και γυναίκες. Κατασκευάζουν επίσης κουζινομηχανές και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις οικιακές ανάγκες των πελατών τους. Τα προϊόντα τους χαρακτηρίζονται από καινοτομία, κομψό σχεδιασμό και υλικά υψηλής ποιότητας.

Back to top button