Toptest.gr αφιερώνει πολλές ώρες στην έρευνα για να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για αγορά. Κάθε προϊόν εδώ επιλέγεται ανεξάρτητα από την ομάδα μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων στο περιεχόμενό μας, μπορούμε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια που βοηθά στην υποστήριξη της δουλειάς μας.

Top 5 Καλύτερα ακουστικά 2024

Αφού ερευνήσαμε και συγκρίναμε περισσότερα από 80 μοντέλα, συντάξαμε έναν οδηγό αγοράς ακουστικών για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το μοντέλο με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε και να αποφύγετε τις ανούσιες αγορές για αυτά που δεν χρειάζεστε. Αν θέλετε απλώς να μάθετε την ακουστική εμπειρία που προσφέρει το καθένα, δείτε τις κριτικές των πέντε αγαπημένων μας μοντέλων ακουστικών. Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής ή τον προϋπολογισμό σας, είστε μόνο ένα βήμα μακριά από το να βρείτε τον τέλειο ρυθμό και ήχο.

Καλύτερα ασύρματα ακουστικά
4.8 / 5

Παρότι κυκλοφορούν σε μια premium τιμή αυτά τα ακουστικά της Sony το αξίζουν. Έρχονται με την καλύτερη μείωση ήχου, μεγάλη συνδεσιμότητα με ποικίλες συσκευές και σχεδιασμό που εκπλήσσει και συναρπάζει.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • Ευρεία επιλογή λειτουργιών μέσω της εφαρμογής
 • Sony Connect Headphones
 • Άνετα χειριστήρια αφής
 • Σύγχρονο και άνετο design
 • Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Μειονεκτήματα

 • Η ποιότητα κλήσης θα μπορούσε να είναι καλύτερη
 • Τιμή Premium
Καλύτερα ακουστικά iphone
4.6 / 5

Τα Apple Airpods Pro είναι ένα πραγματικό διαμάντι για τους χρήστες Iphone. Με την ποιότητα του ήχου και την μείωση θορύβου που παρουσιάζουν, συναγωνίζονται αλλά και ξεπερνούν εύκολα διάφορα over ear ακουστικά.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική ποιότητα ήχου
 • Εξαιρετική μείωση θορύβου
 • Ανθεκτικότητα στο νερό
 • Εύκολα στην χρήση
 • Μεγάλη συμβατότητα με συσκευές Apple

Μειονεκτήματα

 • Κακή συμβατότητα με συσκευές Android
 • Όχι τόσο οικονομικά
Καλύτερα φθηνά ακουστικά
3.9 / 5

Αυτά τα ελαφριά ακουστικά JBL προσφέρουν εύκολη συμβατότητα με άλλες συσκευές και εκπληκτική ποιότητα ήχου. Θα είναι η καλύτερη επιλογή σας για καθημερινή χρήση και ο καλύτερος σας σύντροφος στα ταξίδια.

Πλεονεκτήματα

 • Συμβατά με όλες τις συσκευές
 • Γρήγορη φόρτιση
 • Ασύρματα χειριστήρια
 • Οικονομικά και συμφέροντα
 • Συμπαγή για εύκολη φορητότητα και αποθήκευση

Μειονεκτήματα

 • Σε χαμηλή ένταση μπορεί να ακουστεί θόρυβος φόντου
 • Η ποιότητα των κλήσεων θα μπορούσε να βελτιωθεί
Καλύτερα ακουστικά gaming
4.4 / 5

Τα ακουστικά Razer Kraken είναι η πιο ποιοτική αλλά και προσιτή πρόταση για κάθε gamer. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα, παρουσιάζουν εκπληκτικό μικρόφωνο και εύκολο χειρισμό προσφέροντας στο gaming άλλη εμπειρία.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική ποιότητα ήχου και μικροφώνου
 • Άνετα για πολύωρο παιχνίδι
 • Κατάλληλα για μεγάλες συνεδρίες παιχνιδιών
 • Μεγάλο εξωτερικό DAC
 • Εικονικός ήχος surround THX 7.1

Μειονεκτήματα

 • Μη εστιασμένη ποιότητα ήχου
 • Δεν υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης
Καλύτερα ακουστικά για τρέξιμο
4.3 / 5

Με τα ακουστικά αυτά θα πάτε το τρέξιμο σε άλλο επίπεδο. Είναι αδιάβροχα στο νερό και σε ιδρώτα και θα σας προσφέρουν μια απόλυτη εμπειρία ακρόασης μέσω του εργονομικού σχεδιασμού και της ποιότητας τους.

Πλεονεκτήματα

 • Άνετη εφαρμογή
 • Μεγάλος ήχος μπαταρίας
 • Ήχος βασισμένος στο μπάσο
 • Ασύρματα μέσω Bluetooth
 • Καλό μικρόφωνο

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι εξολοκλήρου ασύρματα
 • Η καθαρότητα και η δυναμική του ήχου θα μπορούσαν να βελτιωθούν

Ενημερώσεις περιεχομένου:

Σας εκτιμούμε ως πελάτη, γι’αυτό ενημερώνουμε συνεχώς τους καταλόγους των προϊόντων μας για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Να είστε βέβαιοι ότι έχουμε πρόσφατα επαληθεύσει τα κορυφαία μας προϊόντα.

Οδηγός αγοράς

ακουστικά Οδηγός αγοράς

Τα πρώτα ακουστικά εφευρέθηκαν τη δεκαετία του 1880- ζύγιζαν περίπου 4,5 κιλά και έπρεπε να στηρίζονται στον ώμο του χρήστη. Ευτυχώς από τότε έχουν αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα, και σήμερα τα ακουστικά όχι μόνο έγιναν το πιο μικρό και εύχρηστο αξεσουάρ τεχνολογίας, αλλά κυκλοφορούν και σε πληθώρα στυλ για να ταιριάζουν σε όλα τα μουσικά είδη και τις ακουστικές προτιμήσεις.

Δεν είναι το μέγεθος που μετράει

Σε περίπτωση που μόλις τώρα αρχίζετε να ανακαλύπτετε τις εκπληκτικές δυνατότητες ήχου που μπορούν να προσφέρουν τα διάφορα είδη ακουστικών και θέλετε τα αντικαταστήσετε τα τυπικά ακουστικά που συνοδεύουν το κινητό σας τηλέφωνό σας, η παρακάτω λίστα είναι για εσάς! Δημιουργήσαμε μια σύντομη αλλά περιεκτικότατη επισκόπηση των κυριότερων κατηγοριών που υπάρχουν στα ακουστικά. Κάθε μία από αυτές θα διαπιστώσετε ότι έχει τα δικά της μοναδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Τα over-the-ear ή ακουστικά κεφαλής είναι η μεγαλύτερη κατηγορία που θα βρείτε στον κόσμο των ακουστικών. Δημιουργούν μια στεγανοποίηση πιέζοντας το μαξιλαράκι αυτιού στην περιοχή γύρω από το αυτί, προσφέροντας απομόνωση από οποιοδήποτε εξωτερικό θόρυβο. Επιπλέον, το μέγεθός τους επιτρέπει τη χρήση μεγαλύτερων drivers, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα ήχου που μπορείτε να λάβετε από ακουστικά. Δυστυχώς, δεν διακρίνονται για την εύκολη φορητότητα τους σε σύγκριση με άλλους τύπους.

Τα supra-aural ή on-ear ακουστικά είναι ελαφρώς μικρότερα- συνήθως χρησιμοποιούν ελαφριά πίεση στο ίδιο το αυτί για να παραμείνουν στη θέση τους. Αν και βρίσκονται κάπως πίσω από τα ακουστικά κεφαλής, τα on-ear ακουστικά εξακολουθούν να προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας και αποτελεσματική απομόνωση θορύβου. Συχνά είναι πτυσσόμενα, προσφέροντας επίσης μεγαλύτερη φορητότητα.

Τα ακουστικά ψείρες είναι τα πιο διαδεδομένα ,είναι μικρά σε μέγεθος ακουστικά και κρύβονται συνήθως στο εσωτερικό του αυτιού. Ονομάζονται επίσης in-ear ακουστικά (earphones) ή earbuds- ωστόσο, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, οι όροι αυτοί περιγράφουν δύο ελαφρώς διαφορετικά σχέδια.

Τα in ear ( ή αλλιώς in-ear monitors ή IEMs) ακουστικά διαθέτουν μαλακά μαξιλαράκια που εισέρχονται ελαφρώς στο εσωτερικό του αυτιού. Αυτό επιτρέπει καλύτερη στερεοφωνική εικόνα (ειδικά, όσον αφορά την απόκριση των μπάσων) και πιο ασφαλή εφαρμογή. Ωστόσο, δεδομένου ότι όλοι έχουν διαφορετικό σχήμα αυτιών, η επίτευξη της τέλειας εφαρμογής μπορεί να είναι πιο δύσκολη από ό,τι φαίνεται. Ορισμένοι άνθρωποι βρίσκουν επίσης άβολη την αίσθηση του να μπαίνει κάτι μέσα στο κανάλι του αυτιού τους. Επιπλέον, για να διατηρήσουν το συμπαγές μέγεθος, τα earphones έχουν μικροσκοπικούς drives που, ειδικά, στις χαμηλές συχνότητες επηρεάζουν την ποιότητα του ήχου. Ωστόσο, η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και μπορείτε να συναντήσετε in-ears ακουστικά που τείνουν να ανταγωνίζονται ισάξια ακόμη και over ear ακουστικά, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν πιο βολικό και φορητό μέγεθος.

Τα earbuds ακουστικά μοιάζουν παρόμοια με τα in ear. Ωστόσο, αυτά δεν εισέρχονται στον ακουστικό πόρο, αλλά μένουν στο εξωτερικό τμήμα του- γι’ αυτό διατίθενται μόνο σε ένα μέγεθος και καθαρίζονται ευκολότερα. Για πολλούς και μόνο αυτή η διαφορά καθιστά τα earbuds καλύτερα από τα in ear ακουστικά. Ωστόσο, ο ανοιχτός σχεδιασμός τους οδηγεί επίσης σε ορισμένα κοινά προβλήματα. Πρώτα απ’ όλα, τα ακουστικά δεν μπλοκάρουν τον περιβαλλοντικό θόρυβο- αρκετά συχνά, οι άνθρωποι που θα είναι σε κοντινή σας απόσταση θα μπορούν επίσης να ακούσουν αυτό που ακούτε. Εκτός αυτού, όταν τρέχετε ή γυμνάζεστε, τα ακουστικά μπορούν εύκολα να πέσουν. Εάν προτιμάτε να έχετε επίγνωση των γύρω ήχων (για παράδειγμα, οι ποδηλάτες και οι δρομείς συνήθως) ή απλώς δεν σας αρέσει η αίσθηση των ακουστικών στα αυτιά, αναζητήστε μοντέλα ακουστικών με εργονομικό σχεδιασμό, όπως ακουστικά με γάντζο σιλικόνης και εξασφαλίστε την πιο απολαυστική εφαρμογή.

Μετρώντας τα καλώδια

Μόλις επιλέξετε τον αγαπημένο σας τύπο ακουστικών, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν επιπρόσθετα τρεις διαφορετικοί τύποι ακουστικών ανάλογα με τα καλώδια που διαθέτουν.

α πραγματικά ασύρματα (ή αλλιώς χωρίς καλώδιο) ακουστικά έχουν κάνει πρόσφατα την εμφάνιση τους, αλλά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, παρά την περιορισμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί: χωρίς καλώδια στη θέα τους, είναι πιο διακριτικά και ευέλικτα από άλλους τύπους. Τα μικρόφωνα είναι ενσωματωμένα στα ίδια τα ακουστικά μαζί με τα χειριστήρια του κομματιού και της έντασης του ήχου. Ωστόσο, ένα αναπόσπαστο μέρος του κόστους κατασκευής τους αφορά την τεχνολογία Bluetooth και τις μπαταρίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ενσύρματα ακουστικά ακούγονται σχεδόν πάντα καλύτερα από τα μοντέλα Bluetooth παρόμοιας τιμής.

Τα μοντέλα handsfree με Bluetooth διαθέτουν καλώδιο, μπορούν να είναι ακουστικά κεφαλιού ή λαιμού, αλλά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν σύνδεση Bluetooth. Σε σύγκριση με τα ασύρματα ακουστικά της ίδιας κατηγορίας τιμής, συχνά προσφέρουν ελαφρώς καλύτερο ήχο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν πολλούς να αναζητούν ακόμη τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth για τις ανάγκες τους- ωστόσο, η πλειοψηφία των κατασκευαστών εστιάζει τελευταία στην ανάπτυξη πραγματικά ασύρματων μοντέλων.

Τα ενσύρματα ακουστικά είναι συνήθως τα πιο προσιτά. Δεδομένου ότι δεν περιορίζονται από τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων με τον ίδιο τρόπο που περιορίζονται τα ακουστικά Bluetooth, παρέχουν επίσης την καλύτερη ποιότητα ήχου για τα χρήματα τους. Εκτός αυτού, δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή για θέματα Bluetooth (τα περισσότερα ασύρματα μοντέλα έχουν φτιαχτεί με γνώμονα τους χρήστες Smartphone).Όπου υπάρχει η υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, μπορείτε να τα συνδέσετε και να απολαύσετε μουσική με εξαιρετικό ήχο σε δευτερόλεπτα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το τηλέφωνό σας να μην διαθέτει πλέον αυτή την υποδοχή ακουστικών. Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλώς θα χρειαστείτε έναν αντάπτορα.

Δεν σας αρέσει ο θόρυβος;

Τα περισσότερα ακουστικά προσφέρουν αυτό που ονομάζεται παθητική μείωση θορύβου. Σφραγίζοντας τον ακουστικό πόρο, αποκλείουν τους περισσότερους θορύβους του περιβάλλοντος. Έτσι, για να λειτουργήσει πραγματικά η παθητική μείωση θορύβου, η καλή εφαρμογή είναι ζωτικής σημασίας. Για τα ακουστικά in-ear είναι μεγάλης σημασίας να έχετε επίσης το σωστό μέγεθος άκρου για τα ακουστικά ώστε να χρησιμοποιούν την παθητική μείωση θορύβου, ωστόσο για τα on-ear και over-ear ακουστικά θα πρέπει να αναζητήσετε μια άνετη εφαρμογή του μαξιλαριού. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να αλλάξετε ή να βελτιώσετε το μαξιλάρι των ακουστικών σε περίπτωση που έχει φθαρεί ή απλά σας φαίνεται ότι έχει λάθος μέγεθος για εσάς.

Μια τεχνολογία που ονομάζεται ενεργή μείωση θορύβου (συχνά συντομογραφία ANC) χρησιμοποιείται συχνά στα μοντέλα ακουστικών και ακουστικών υψηλής ποιότητας. Σε μια τέτοια περίπτωση, ειδικά μικρόφωνα στα ακουστικά αντιλαμβάνονται τα γύρω ηχητικά κύματα και στη συνέχεια παράγουν αντίστροφα ηχητικά κύματα που τα ακυρώνουν. Θεωρητικά, αυτό φαίνεται εξαιρετικό- ωστόσο, δεν είναι όλα τα μοντέλα εξίσου αποτελεσματικά. Επιπλέον, με το ANC ενεργοποιημένο, υπάρχει μια ιδιότυπη αίσθηση πίεσης στα αυτιά σας, σαν να βρίσκεστε κάτω από το νερό, και μερικοί άνθρωποι το βρίσκουν δυσάρεστο.

Ωστόσο, η ανάγκη για τη λειτουργία μείωσης θορύβου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον σκοπό που θα εξυπηρετήσουν τα ακουστικά σας. Όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά ανοιχτού τύπου για παιχνίδια ή για ακρόαση μουσικής, ο ήχος που συγχωνεύεται με τους περιβαλλοντικούς ήχους γύρω σας απλώς ενισχύει τη συνολική εμπειρία ήχου. .

Άνεση & σχεδιασμός

Αναμφισβήτητα, τα επίπεδα άνεσης είναι από τα πιο βασικά κριτήρια για την επιλογή των ακουστικών. Το πόσο άνετα θα αισθάνεστε ένα συγκεκριμένο ακουστικό πάνω σας είναι βαθιά ατομικό ζήτημα. Όπως και να έχει, όταν ψωνίζετε μέσω διαδικτύου, βεβαιωθείτε ότι ο έμπορος λιανικής πώλησης διαθέτει σταθερή πολιτική επιστροφής για κάθε ενδεχόμενο.

Όταν επιλέγετε πιο παραδοσιακά ακουστικά, σας συνιστούμε να εστιάζετε σε μοντέλα που διαθέτουν ανθεκτικό αλλά εύκολα ρυθμιζόμενο σκελετό, παχιά επένδυση είτε πρόκειται για ακουστικά λαιμού ή κεφαλής, αποσπώμενα μέρη και ελαφριά κατασκευή. Ακολουθεί ο λόγος.

Υλικά

Τα φθηνότερα ακουστικά είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από πλαστικό χαμηλής ποιότητας που είναι επιρρεπές στο σπάσιμο. Απομακρυνθείτε από αυτές τις επιλογές και προτιμήστε ακουστικά με μεταλλικό σκελετό. Τα μέρη που είναι κατασκευασμένα από πλαστικό πρέπει να είναι ανθεκτικά και να προσφέρουν κάποια ελαστικότητα. Επίσης, δώστε προσοχή στα υλικά των ακουστικών. Το ψεύτικο δέρμα φαίνεται δροσερό και συχνά παρέχει καλύτερη στεγανοποίηση. Τα μαξιλαράκια ακουστικών καλυμμένα με ύφασμα επιτρέπουν καλύτερη ροή αέρα, αλλά η ποιότητα του υφάσματος θα επηρεάσει το πόσο άνετα είναι πάνω στο δέρμα. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ανταλλακτικά μαξιλάρια αυτιών, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το ζευγάρι ανάλογα με το περιβάλλον που θέλετε να τα χρησιμοποιείτε.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τα μικρότερα ακουστικά ψείρες –in air και ear buds. Ενώ ως επί το πλείστον είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από πλαστικό, αυτό δεν επηρεάζει τη συνολική ποιότητα του ακουστικού.

Επένδυση

headset padding

Δεδομένου ότι δεν θέλετε μεταλλικά ή πλαστικά μέρη να πιέζουν το κεφάλι ή τα αυτιά σας για ώρες, η παχιά, υψηλής ποιότητας επένδυση είναι απαραίτητη σε κάθε ακουστικό, εκτός αν χρησιμοποιείτε ακουστικά in-ear ή τα πιο διακριτικά – earbuds. Εάν δεν υπάρχει επένδυση στο στήριγμα κεφαλής, δεν είναι κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση. Τα ακουστικά με επένδυση από αφρό μνήμης προσαρμόζονται στο σχήμα του κεφαλιού σας, δημιουργώντας μια τέλεια στεγανοποίηση.

Βάρος

Τα πολύ βαριά ακουστικά θα προκαλέσουν έντονο πόνο στο κεφάλι ή/και στον αυχένα αν τα φοράτε για ώρες. Οι αξιόπιστοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ελαφριά υλικά που επιτρέπουν παρατεταμένο παιχνίδι χωρίς να προκαλούν κόπωση. Τα σετ που προτείνουμε ζυγίζουν όλα πολύ κάτω από 400 γραμμάρια μαζί με το μικρόφωνο που περιλαμβάνεται.

Αφαιρούμενα μέρη

Τέλος, το καλώδιο και το μικρόφωνο είναι τα δύο μέρη των ακουστικών σας που είναι πιο επιρρεπή στη φθορά. Ευτυχώς, ορισμένα μοντέλα επιτρέπουν την αποσύνδεσή τους και τη γρήγορη αλλαγή και αντικατάσταση τους. Σε περίπτωση βλάβης, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα σε σύγκριση με την πλήρη αντικατάσταση του σετ σας. Το αποσπώμενο μικρόφωνο είναι επίσης πιο ευέλικτο, καθώς μπορείτε να το αφαιρέσετε όταν θέλετε απλώς να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να ακούσετε μουσική.

Άνεση στο αυτί

Όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά in-ear, είναι ζωτικής σημασίας να επιλέγετε τα ακουστικά από το σωστό υλικό, καθώς επιτρέπουν μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη λειτουργικότητα. Τα περισσότερα earbuds διατίθενται me μαλακό υλικό σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να αναβαθμίζετε την εμπειρία αγοράζοντας ακουστικά από αφρό μνήμης. Θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και θα παρέχουν καλύτερη ακύρωση του ήχου. .

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Πόσο θα διαρκέσει η μουσική;

Διάρκεια ζωής μπαταρίας ακουστικά

Οι τελευταίες αλλά όχι λιγότερο σημαντικές πτυχές που πρέπει να εξετάσετε όσον αφορά τα ασύρματα ακουστικά είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η φόρτιση. Η συντριπτική πλειονότητα των μοντέλων χωρίς καλώδιο περιορίζεται σήμερα σε περίπου πέντε έως οκτώ ώρες. Ενώ τα handsfree ακουστικά με καλώδιο προσφέρουν τη δυνατότητα φόρτισης κατά τη χρήση του καλωδίου, τα ασύρματα ακουστικά θα πρέπει να φορτίζονται μεταξύ των χρήσεων.

Τα καλά νέα είναι ότι τα αμιγώς ασύρματα ακουστικά συνήθως συνοδεύονται από θήκη φόρτισης, η οποία, ανάλογα με το μοντέλο, μπορεί να κρατήσει δύο έως τέσσερις ακόμη φορτίσεις, ενώ μερικές φορές ο συνολικός χρόνος αναπαραγωγής ξεπερνά τις 24 ώρες. Παρ’ όλα αυτά, η ταχύτητα φόρτισης έχει συχνά μεγαλύτερη σημασία από τη χωρητικότητα. Ευτυχώς, πολλά μοντέλα προσφέρουν μια λειτουργία ταχείας φόρτισης που προσφέρει μια επιπλέον ώρα (ή και περισσότερο) αναπαραγωγής μετά από λίγα μόνο λεπτά στη θήκη.

Φυσικά, η ίδια η υπόθεση πρέπει επίσης να χρεωθεί. Επί του παρόντος, ο καλύτερος σύνδεσμος είναι ο USB-C. Όντας πιο ευέλικτος και ταχύτερος από το micro-USB και το Lightning, γίνεται το νέο πρότυπο φόρτισης. Η ασύρματη φόρτιση φαίνεται σούπερ cool και είναι βολική, αφού ένα ενιαίο πρότυπο, το Qi, χρησιμοποιείται από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές. Ωστόσο, όταν πρόκειται για ταχύτητα, η ασύρματη φόρτιση δεν είναι η ταχύτερη επιλογή φόρτισης.

Συμπέρασμα

Τα καλύτερα ακουστικά στις μέρες μας δεν χρησιμεύουν μόνο για να παρέχουν ισχυρό ήχο όπου κι αν βρίσκεστε. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν επανάσταση προσφέροντας μια αξεπέραστη ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία. Έτσι, υπάρχουν μοντέλα που λειτουργούν ταυτόχρονα τόσο ως εξαιρετικά ακουστικά, μπλοκάρουν τους δυσάρεστους θορύβους κατά τη διάρκεια μακρινών πτήσεων και επιτρέπουν ακόμη και την κοινοποίηση της μουσικής σας με έναν φίλο. Είτε χρειάζεστε ένα απαράμιλλο μπάσο για συνεδρίες γυμναστικής, είτε ένα διακριτικό σετ για να λαμβάνετε μια κλήση εν κινήσει είτε ένα εκπληκτικό ηχοτοπίο για να απολαμβάνετε τη μουσική σας συλλογή υψηλής ανάλυσης, τα κορυφαία ακουστικά που προτείνουμε θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους χρήστες.

Back to top button