Toptest.gr αφιερώνει πολλές ώρες στην έρευνα για να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για αγορά. Κάθε προϊόν εδώ επιλέγεται ανεξάρτητα από την ομάδα μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων στο περιεχόμενό μας, μπορούμε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια που βοηθά στην υποστήριξη της δουλειάς μας.

Οι 5 Καλύτερες Κάρτες Γραφικών 2024

Η Καλύτερη Για Gaming
5.0 / 5

Η GeForce RTX 3080 είναι η καλύτερη στην κατηγορία gaming, καθώς έχει απόδοση κατηγορίας TITAN. Η συσκευή έχει εντυπωσιακή απεικόνιση σε 3D και απόδοση κωδικοποίησης – άρα αξίζει να επενδύσετε σε αυτή.

Πλεονεκτήματα

 • Έχει την καλύτερη απόδοση GPU στην αγορά
 • Κατάλληλη για δημιουργικούς επαγγελματίες
 • Έχει αθόρυβη λειτουργία
 • Η κάρτα γραφικών έχει σχεδιασμό PCB που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τον λογαριασμό ρεύματος

Μειονεκτήματα

 • Η κάρτα γραφικών είναι ακριβή
 • Ο ανεμιστήρας μπορεί να επηρεάσει την απόδοση ψύξης
Η καλύτερη μεσαίας κατηγορίας
4.6 / 5

Το GeForce Dual Rtx 3060 είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών μεσαίας κατηγορίας, καθώς έχει RTX 2ης γενιάς. Έχει ανεμιστήρες 90 mm για αποτελεσματική ψύξη, πυρήνες RT 2ης γενιάς και φώτα RGB για μινιμαλιστικό εφέ φωτισμού.

Πλεονεκτήματα

 • Η κάρτα γραφικών έχει εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
 • Η επεξεργαστική ισχύς της είναι κατάλληλη για την εκτέλεση των επαναλαμβανόμενων μαθηματικών αλγορίθμων που χρησιμοποιούνται για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων
 • Η κάρτα γραφικών έχει σχεδιασμό 2 υποδοχών για ευρεία συμβατότητα

Μειονεκτήματα

 • Είναι αρκετά ακριβή για ένα μοντέλο 3060.
Η Καλύτερη Οικονομική Επιλογή
4.2 / 5

Το Gigabyte GeForce Gtx 1660 είναι η καλύτερη οικονομική κάρτα γραφικών entry-level. Για τη χαμηλή τιμή της, διαθέτει χαρακτηριστικά όπως βελτιωμένη ψύξη, απόδοση παιχνιδιών 1080P και εργοστασιακό υπερχρονισμό 45 MHz.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι σχεδόν αθόρυβη
 • Έχει φωτισμό RGB
 • Gaming σε Full HD
 • Η κάρτα γραφικών έχει εξαιρετική θερμική απόδοση

Μειονεκτήματα

 • Η κάρτα γραφικών είναι ελαφρώς ακριβή σε σύγκριση με τα περισσότερα μοντέλα 1660
Η Καλύτερη Κάρτα Γραφικών AMD
4.4 / 5

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες κάρτες γραφικών AMD. Η Asrock Radeon Rx 6700 έχει αξιοσημείωτα βασικά χαρακτηριστικά: τριπλό ανεμιστήρα, ριγέ αξονικό ανεμιστήρα, σιωπηλή ψύξη, μνήμη 12 GB και υψηλή θερμική ισχύ.

Πλεονεκτήματα

 • Οι εικόνες έχουν περισσότερες λεπτομέρειες λόγω της αυξημένης ευκρίνειας του Radeon
 • Δεν υπάρχουν κολλήματα όσο παίζετε
 • Έχει σιωπηλή ψύξη
 • Καλύπτεται από εγγύηση κατασκευαστή

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι κατάλληλη για εξόρυξη κρυπτονομίσματος
 • Είναι σχετικά ακριβή
Καλύτερη Κάρτα Χαμηλού Προφίλ
4.0 / 5

Η GeForce GT 1030 Aero Itx έχει σχεδιαστεί για χρήση σε υπολογιστές με μικρότερη θήκη, ενώ παράλληλα δίνει καταπληκτικά γραφικά. Δεν απαιτεί τόσο χώρο μέσα στον υπολογιστή όσο άλλες κάρτες γραφικών.

Πλεονεκτήματα

 • Ζυγίζει αρκετά λιγότερο από μια κάρτα γραφικών πλήρους μεγέθους
 • Υποστηρίζεται από εγγύηση 3 ετών
 • Επιτρέπει στους χρήστες να ενισχύσουν τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού στον υπολογιστή τους με ένα μόνο κλικ
 • Το GeForce GT 1030 Aero Itx δεν έχει προβλήματα θέρμανσης
 • Χαμηλή Κατανάλωση Ισχύος

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι κάρτα γραφικών παιχνιδιών υψηλής επεξεργασίας, οπότε δεν είναι κατάλληλη για gamers

Ενημερώσεις περιεχομένου:

Είναι προτεραιότητά μας να εκπροσωπούμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές, γι’αυτό ελέγχουμε τους καταλόγους μας και τους ενημερώνουμε κατάλληλα για να σας παρέχουμε επιλογές υψηλής ποιότητας.

Οδηγός Αγοράς Κάρτας Γραφικών

Κάρτες Γραφικών

Συχνά πιστεύουμε ότι η CPU είναι το πιο σημαντικό κομμάτι ενός υπολογιστή. Οι κάρτες γραφικών είναι εξίσου βασικές, καθώς είναι υπεύθυνες για την ποιότητα των εικόνων που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Μια ισχυρή κάρτα γραφικών εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας και, κατά συνέπεια, καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού και επεξεργασίας. Οι επαγγελματίες δημιουργοί περιεχομένου και οι gamers που αγαπούν τα επικά γραφικά πρέπει να αξιολογήσουν αν μια GPU είναι καλή αγορά. Ο ολοκληρωμένος οδηγός μας θα διευκολύνει την αναζήτησή σας και θα διασφαλίσει ότι θα αγοράσετε μια κάρτα γραφικών που είναι ιδανική για τις ανάγκες σας.

Πότε Πρέπει Να Αγοράσετε Μια Κάρτα Γραφικών

Οι κάρτες γραφικών είναι χρήσιμες για τους gamers και όχι μόνο, ειδικά τους επαγγελματίες δημιουργούς περιεχομένου και όσους κάνουν εξόρυξη κρυπτονομίσματος. Αν και μπορεί να είστε κανονικός χρήστης υπολογιστή, θα χρειαστείτε μια ξεχωριστή μη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που θα εμφανίζει εικόνες στην οθόνη σας.

Μια κάρτα γραφικών επιτρέπει την υψηλού επιπέδου απόδοση αν εργάζεστε με απαιτητικά προγράμματα ή παίζετε βαριά παιχνίδια. Ακόμα, θα σας επιτρέψει να επιταχύνετε πολλές διαδικασίες που εμπλέκονται στην επεξεργασία εικόνας.

Τύποι Κάρτας Γραφικών

Υπάρχουν πολλά είδη κάρτας γραφικών που μπορείτε να διαλέξετε. Η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια και να επεξεργάζεστε βίντεο HD με ευκολία. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιος τύπος κάρτας γραφικών είναι κατάλληλος για τον υπολογιστή σας.

Ανεξάρτητη Vs. Ενσωματωμένη Κάρτα Γραφικών

Μια ανεξάρτητη κάρτα γραφικών είναι μια GPU που είναι ξεχωριστή από τη μονάδα επεξεργασίας, ενώ μια ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στην CPU. Δεδομένου ότι οι ενσωματωμένες κάρτες δεν είναι ανεξάρτητες, τείνουν να έχουν χαμηλή απόδοση, οπότε δεν είναι ιδανικές για οπτικό λογισμικό υψηλής ισχύος ή βιντεοπαιχνίδια. Παρόλα αυτά, τα ενσωματωμένα γραφικά είναι οικονομικά, δεν παράγουν πολλή θερμότητα, ούτε καταναλώνουν πολλή ενέργεια.

Από την άλλη, θα πρέπει να επενδύσετε σε ανεξάρτητες κάρτες γραφικών για να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για δραστηριότητες με έντονα γραφικά. Δεδομένου ότι οι ανεξάρτητες κάρτες είναι ξεχωριστές από τη CPU, παρέχουν υψηλότερες επιδόσεις, είναι ταχύτερες και καλύτερες από τις ενσωματωμένες. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ανεξάρτητες μονάδες GPU, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους ανεμιστήρες ψύξης αν θέλετε να κάνετε υπερχρονισμό της κάρτας γραφικών σας.

Συνολικά, συνιστάται να αγοράσετε ανεξάρτητες κάρτες, καθώς παρόλο που απαιτούν πολλή ισχύ, προσφέρουν γρήγορα καθαρά και ευκρινή γραφικά. Εκτός αυτού, έχουν υψηλές ταχύτητες χρονισμού και προηγμένη ψύξη, επομένως είναι πολύ καλύτερες από τις ενσωματωμένες μονάδες GPU.

Επιτραπέζιος ή φορητός υπολογιστής;

Όταν επιλέγετε μεταξύ μιας GPU φορητού υπολογιστή και μιας GPU επιτραπέζιου υπολογιστή, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Γενικά, οι GPU φορητών υπολογιστών είναι ακριβότερες, φορητές και πολύ βολικές. Από την άλλη, οι GPU επιτραπέζιων υπολογιστών είναι οικονομικές, αλλά όχι φορητές ή βολικές.

Από την άποψη της απόδοσης, οι κάρτες γραφικών επιτραπέζιων υπολογιστών είναι καλύτερες, καθώς οι GPU φορητών υπολογιστών υστερούν σε πολλά. Οι κάρτες γραφικών επιτραπέζιων υπολογιστών έχουν εξαιρετικές ταχύτητες χρονισμού σε σχέση με τις GPU φορητών υπολογιστών, καθώς έχουν περισσότερο χώρο. Εκτός αυτού, το σύστημα ψύξης της επιφάνειας εργασίας είναι πιο αποτελεσματικό, έτσι ώστε να επιτρέπει τον υπερχρονισμό. Λόγω του περιορισμένου χώρου, ο υπερχρονισμός είναι αδύνατος στις GPU φορητών υπολογιστών. Οι GPU επιτραπέζιων υπολογιστών είναι πολύ εύκολο να αναβαθμιστούν και να αντικατασταθούν, σε αντίθεση με τις GPU φορητών υπολογιστών, που είναι ενσωματωμένες.

NVIDIA Vs. AMD

Κάρτες Γραφικών NVIDIA Vs. AMD

Όταν επιλέγετε κάρτες γραφικών, θα συναντήσετε δύο κορυφαίες μάρκες: AMD και NVIDIA. Αυτές οι μάρκες έχουν εξαιρετικές κάρτες γραφικών. Ωστόσο, διαφέρουν σε χαρακτηριστικά, απόδοση, τιμή και αποτελεσματικότητα. Για έναν καλό λόγο, πιστεύουμε ότι η NVIDIA είναι κορυφαία και είναι καλύτερη για τους αγοραστές που δίνουν προτεραιότητα στην απόδοση και όχι στο κόστος.

Οι λειτουργίες που υποστηρίζονται από τις GPU της AMD μπορούν να υποστηριχθούν από κάρτες γραφικών NVIDIA, ενώ η AMD δεν μπορεί να υποστηρίξει τις περισσότερες λειτουργίες που συναντώνται στις κάρτες γραφικών NVIDIA. Η NVIDIA προσφέρει καλύτερα χαρακτηριστικά που ενημερώνονται συχνά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς. Επιπλέον, οι κάρτες γραφικών NVIDIA είναι πιο αθόρυβες και πιο δροσερές από τις κάρτες γραφικών AMD, οι οποίες είναι πιο θορυβώδεις και θερμαίνονται περισσότερο.

Όσον αφορά το υλικό, η NVIDIA είναι πιο προηγμένη από την AMD. Η NVIDIA διαθέτει υλικό DLSS και SHIELD που έχει επιτρέψει τη χρήση των καρτών σε κινητές τεχνολογίες. Ταυτόχρονα, όσον αφορά το υποκατάστατο κάθετου συγχρονισμού, το G sync της NVIDIA αποδίδει καλύτερα από το Free Sync της AMD. Το G sync είναι καλύτερο στο συγχρονισμό του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης με το ρυθμό καρέ.

Τι Να Ψάξετε Όταν Αγοράζετε Κάρτα Γραφικών

Οι κάρτες γραφικών είναι από τα πιο ακριβά στοιχεία ενός υπολογιστή. Επομένως, πρέπει να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα για να αποκτήσετε τη σωστή. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να λάβετε υπόψη κάποια χαρακτηριστικά όταν ψάχνετε να αγοράσετε κάρτα γραφικών.

Γραφικά και Μέγεθος Μνήμης

Συνήθως, το πρώτο χαρακτηριστικό που αναφέρεται στο όνομα μιας κάρτας γραφικών είναι το ποσό της μνήμης video RAM. Η μνήμη μιας κάρτας γραφικών είναι ζωτικής σημασίας για την ποιότητα της εικόνας, καθώς σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια σε υψηλότερη ανάλυση. Μια μεγάλη VRAM σας επιτρέπει να παίζετε βιντεοπαιχνίδια που χρησιμοποιούν τεράστιες ποσότητες δεδομένων για να εμφανίσουν σύνθετες εικόνες. Η ανεπαρκής μνήμη RAM κάνει τις σύνθετες εικόνες να υπερφορτώνουν την κάρτα γραφικών και έχει ως αποτέλεσμα κακή απόδοση. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε κάρτες γραφικών με επαρκή VRAM.

Εύρος Ζώνης

Το εύρος ζώνης αναφέρεται στην ταχύτητα της μνήμης τυχαίας προσπέλασης για βίντεο (VRAM). Συνήθως, τη μετράμε σε gigabytes ανά δευτερόλεπτο. Αυτή η λειτουργία είναι σημαντική καθώς μια υψηλή ταχύτητα μνήμης επιτρέπει την εμφάνιση εικόνων υψηλότερης ποιότητας. Όταν η κάρτα γραφικών σας έχει υψηλό εύρος ζώνης μνήμης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα θα τροφοδοτούνται ταχύτερα στους πυρήνες. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε να απολαύσετε βίντεο γραφικά χωρίς διακοπές και με απρόσκοπτη ευκρίνεια.

Ρυθμός Ανανέωσης

Ο σκοπός μιας κάρτας γραφικών είναι να εμφανίζει εικόνες στην οθόνη όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ωστόσο, οι οθόνες ανανεώνουν συχνά τις εικόνες τους, με έναν καθορισμένο ρυθμό στα 60 Hertz. Οι οθόνες με υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης είναι ιδανικές για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, καθώς αντιμετωπίζουν την θολούρα. Επομένως, οι ρυθμοί καρέ μιας κάρτας γραφικών πρέπει να αντιστοιχούν στον ρυθμό ανανέωσης μιας οθόνης. Αν εμφανιστούν περισσότερα καρέ από όσα μπορεί να χειριστεί η οθόνη, η εικόνα θα “σχιστεί”.

Ανάλυση

Η ανάλυση αντιστοιχεί με την ευκρίνεια της εικόνας που εμφανίζεται στην οθόνη. Όταν αγοράζετε μια κάρτα γραφικών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με την ανάλυση της οθόνης σας. Μια υψηλή ανάλυση οθόνης απαιτεί περισσότερη γραφική ισχύ επεξεργασίας για να απεικονίσει τα pixel της οθόνης. Εκτός αυτού, αν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε την οθόνη σας, ίσως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με μια κάρτα γραφικών υψηλής τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο, όταν αγοράσετε μια οθόνη υψηλής ανάλυσης, δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε και την κάρτα γραφικών σας.

Διαστάσεις της Κάρτας Γραφικών

Διαστάσεις της Κάρτας Γραφικών

 

Οι κάρτες γραφικών μετρώνται ανάλογα με το ύψος, το μήκος και το στάνταρ μέγεθός τους. Αν έχετε κάρτα γραφικών σε λάθος μέγεθος μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν προσπαθείτε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας. Οι κάρτες γραφικών διατίθενται στα ακόλουθα μεγέθη:

 • Single-slot
 • Half-height
 • Dual slot
 • Triple slot
 • 2.2
 • 2.3
 • 2.5
 • 2.75

Οι κάρτες single-slot καταλαμβάνουν το λιγότερο χώρο στην μητρική πλακέτα. Μια κάρτα dual-slot καταλαμβάνει δύο υποδοχές επέκτασης, ενώ μια triple-slot καταλαμβάνει τρεις υποδοχές.

Θερμική Ισχύς Σχεδίασης (TDP)

Κατά την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ο υπολογιστής ή το λάπτοπ σας αρχίζει να θερμαίνεται. Το TDP είναι η μέγιστη ποσότητα θερμότητας που παράγεται από την κάρτα γραφικών όταν υπερφορτώνεται. Αν η κάρτα γραφικών σας έχει υψηλό TDP, θα χρειαστεί περισσότερη ψύξη. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε ένα σύστημα ψύξης που μπορεί να αντιμετωπίσει τόση θερμότητα. Επιπλέον, το TDP σας λέει πόση ισχύ θα καταναλώσει η κάρτα γραφικών σας. Με αυτήν τη μέτρηση, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια κάρτα γραφικών είναι ιδανική για τις ανάγκες σας.

Ταχύτητα Χρονισμού

Η ταχύτητα χρονισμού της κάρτας γραφικών δείχνει πόσο γρήγοροι είναι οι πυρήνες της. Ουσιαστικά, η λειτουργία των πυρήνων είναι η εμφάνιση των γραφικών. Έτσι, αν η κάρτα γραφικών σας έχει υψηλή ταχύτητα χρονισμού, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι κάνει γρήγορη επεξεργασία. Οι gamers και όσοι εργάζονται με απαιτητικά προγράμματα πρέπει να προσέχουν την ταχύτητα χρονισμού, καθώς ασχολούνται με δραστηριότητες που απασχολούν τα γραφικά. Επίσης, με γρήγορες ταχύτητες χρονισμού, θα δείτε τις εργασίες που έχετε αναθέσει στην CPU να ολοκληρώνονται πιο γρήγορα.

Θύρες

Οι κάρτες γραφικών διαθέτουν πολλές θύρες που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με άλλες συσκευές, όπως τηλεοράσεις και οθόνες. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε αυτές τις θύρες και τις λειτουργίες τους. Πριν αγοράσετε μια κάρτα γραφικών, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει τη θύρα που χρειάζεστε για την οθόνη σας. Οι περισσότερες αναλογικές οθόνες έχουν θύρες VGA, ενώ οι ψηφιακές οθόνες μπορούν να χρησιμοποιούν θύρες οθόνης, θύρες HDMI, DVI ή USB τύπου C.

Ray Tracing

Το ray tracing, ή αλλιώς ανίχνευση ακτινών, είναι ένα χαρακτηριστικό που προσομοιώνει τον πραγματικό φωτισμό στα βιντεοπαιχνίδια. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία παιχνιδιού. Εκτός αυτού, η εικόνα είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ. Τα καλύτερα γραφικά σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε τα βιντεοπαιχνίδια ακόμη περισσότερο.

Οι επαγγελματίες δημιουργοί περιεχομένου διευκολύνονται πολύ στη δημιουργία ταινιών. Το ray tracing επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να σχεδιάζουν ακριβείς τρισδιάστατες υφές και ρεαλιστικά περιβάλλοντα.

Τιμές

Η μέση τιμή μιας κάρτας γραφικών στο Amazon είναι 185€. Ωστόσο, οι κάρτες γραφικών ταξινομούνται σε entry-level ή χαμηλού προϋπολογισμού, μεσαίας κατηγορίας, υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών.

 • Οι GPU εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών χρησιμοποιούνται για ray tracing, εξόρυξη κρυπτονομίσματος και έντονο gaming. Οι περισσότερες μονάδες GPU εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών κοστίζουν μεταξύ 850€ και 2500€.
 • Οι GPU υψηλών προδιαγραφών, από την άλλη, μπορεί να κοστίζουν μεταξύ 420€ και 670€, ενώ οι GPU μεσαίας κατηγορίας κοστίζουν 210€-420€.
 • Οι GPU χαμηλού προϋπολογισμού ή entry-level είναι οι φθηνότερες κάρτες που σας επιτρέπουν να έχετε καλή εμπειρία παιχνιδιού με χαμηλό κόστος. Αυτές οι κάρτες κοστίζουν μεταξύ 130€- 210€.

Καλύτερες Μάρκες Καρτών Γραφικών

Οι κάρτες γραφικών είναι η ζωτική δύναμη οποιασδήποτε συσκευής gaming. Δεν είναι μόνο υπεύθυνες για τα εκπληκτικά και λεπτομερή γραφικά, αλλά είναι επίσης αποτελεσματικές στην ενίσχυση της απόδοσης του παιχνιδιού σας. Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες κάρτες γραφικών, από υψηλών προδιαγραφών μέχρι και entry-level λύσεις που συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Asus

Η Μάρκα ASUS έχει καταπληκτικές κάρτες γραφικών. Είτε έχετε προϋπολογισμό είτε όχι, υπάρχουν πολλές GPU που μπορείτε να διαλέξετε. Εκτός αυτού, η ASUS είναι γνωστή για τις κάρτες γραφικών RGB που έχουν καλή ψύξη, υψηλή ανάλυση και εξαιρετική απόδοση.

Gigabyte

Οι GPU της Gigabyte είναι οικονομικές, ποιοτικές και αποτελεσματικές. Ως εκ τούτου, είναι από τις πιο αξιόπιστες μάρκες GPU. Είναι κατάλληλες για πολλούς gamers και δημιουργούς περιεχομένου λόγω της υψηλής απόδοσης, της προσιτής τιμής και των ποιοτικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν. Εκτός αυτού, προσφέρουν τεχνολογίες NVIDIA και AMD, για να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Asrock

Η Asrock έχει πολύ καλή φήμη, καθώς προσφέρει οικονομικές GPU που εξακολουθούν να παρέχουν υψηλή απόδοση, σε αντίθεση με άλλες μάρκες. Η μάρκα χρησιμοποιεί τεχνολογία high-end και σέβεται το περιβάλλον όταν δημιουργεί τις κάρτες γραφικών της. Οι χρήστες έχουν επίσης ξεχωρίσει την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που διαθέτει.

MSI

Η MSI είναι περισσότερο γνωστή για τις εξαιρετικές κάρτες γραφικών τους που είναι κορυφαίες σε πωλήσεις. Αν σας αρέσει ο υπερχρονισμός, ή αλλιώς “overclocking”, οι κάρτες γραφικών MSI είναι κατάλληλες για εσάς, καθώς έχουν εξαιρετικές δυνατότητες ψύξης. Η MSI ισχυρίζεται ότι οι κάρτες γραφικών τους διαρκούν πολύ καιρό, περισσότερο από δέκα χρόνια, παρά το γεγονός ότι έχουν υποστεί υπερχρονισμό.

Back to top button