Toptest.gr αφιερώνει πολλές ώρες στην έρευνα για να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για αγορά. Κάθε προϊόν εδώ επιλέγεται ανεξάρτητα από την ομάδα μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων στο περιεχόμενό μας, μπορούμε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια που βοηθά στην υποστήριξη της δουλειάς μας.

Τα 5 καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα το 2024

Τα ποδήλατα είναι ιδανικά για άθληση και είναι ένα καταπληκτικό μέσο μεταφοράς. Αλλά ξέρετε τι είναι ακόμα πιο καταπληκτικό και αποτελεσματικό; Σωστά μαντέψατε: τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Ωστόσο, το να βρείτε το ηλεκτρικό ποδήλατο που θα σας ικανοποιήσει πραγματικά δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να μπείτε σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ποδηλάτων και να αγοράσετε ένα. Λόγω αυτής της αγοραστικής πρόκλησης, σας παρουσιάζουμε τα πέντε καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα του 2021, μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ας ξεκινήσουμε.

Καλύτερο συνολικά
4.9 / 5

Το Nilox Doc X7 είναι ένα εξαιρετικό ποδήλατο πόλης που συνδυάζει άνεση, ασφάλεια και ευκολία. Είναι επίσης κατάλληλο για βόλτες εκτός πόλης. Αν ψάχνετε για ποδήλατο γενικής χρήσης, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικός unisex σχεδιασμός
 • Αμορτισέρ για άνετη οδήγηση σε ανώμαλους δρόμους
 • Ευανάγνωστη οθόνη
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό ποδήλατο χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση
 • Γρήγορη φόρτιση – 4 ώρες

Μειονεκτήματα

 • Το μηχανικό κουδούνι ακούγεται δύσκολα
Το επόμενο καλύτερο
4.2 / 5

Είναι ένα εργονομικά σχεδιασμένο ποδήλατο πόλης. Με τη σχάρα αποσκευών στο πίσω μέρος και τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον καλαθιού μπροστά, έχει άφθονο χώρο αποθήκευσης και προσφέρει ξεκούραστες διαδρομές.

Πλεονεκτήματα

 • Μπορεί να υποστηρίξει βάρος αναβάτη έως 130 kg
 • Αυτονομία έως 60 km (με πλήρως φορτισμένη μπαταρία)
 • Μοντέρνος σχεδιασμός
 • Καλό σύστημα πέδησης και χαρακτηριστικά ασφαλείας

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένοι χρήστες μπορεί να μην προτιμούν το σχεδιασμό χαμηλής εισόδου
 • Η ικανότητα αναρρίχησης θα μπορούσε να είναι καλύτερη
Η καλύτερη προσιτή επιλογή
3.9 / 5

Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο διαθέτει τρεις λειτουργίες ταχύτητας και μέγιστη ταχύτητα 25km/h. Έχει σύντομο χρόνο φόρτισης 3 ωρών, εργονομική σέλα και μέγιστο φορτίο 100kg.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι φθηνό
 • Φορτίζει πολύ γρήγορα (3 ώρες)
 • Διαθέτει τρεις λειτουργίες ταχύτητας
 • Διαθέτει υποβοηθούμενο πεντάλ

Μειονεκτήματα

 • Η μέγιστη ταχύτητά του είναι σχετικά χαμηλή
Το καλύτερο premium
4.0 / 5

Το τέλειο ποδήλατο για όσους θέλουν να έχουν το ποδήλατό τους παντού, ο ελαφρύς πτυσσόμενος σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την δυνατότητα χρήσης σε δρόμο και εκτός δρόμου καθιστά αυτό το ποδήλατο premium.

Πλεονεκτήματα

 • Το κάθισμα και το τιμόνι είναι ρυθμιζόμενα
 • Μοντέλο τύπου “fat bike”
 • Ισχυρή μπαταρία που μπορεί να φορτιστεί στο πλαίσιο και εκτός πλαισίου
 • Εξαιρετικό σύστημα πέδησης

Μειονεκτήματα

 • Δεν διαθέτει χώρο για σχάρα αποσκευών
Η καλύτερη ελαφριά επιλογή
3.8 / 5

Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο έχει έξυπνο σχεδιασμό και βάρος 14,5 kg, το οποίο σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Έχει μπαταρία ιόντων λιθίου και διαθέτει αισθητήρα ροπής που ανιχνεύει την πίεσή σας στα πεντάλ.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι ελαφρύ
 • Δεν είναι ακριβό
 • Διαθέτει αισθητήρα ροπής
 • Φορτίζει γρήγορα (4 ώρες)

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να είναι μικρό για κάποιους ανθρώπους

Ενημερώσεις περιεχομένου:

Ενημερώνουμε συνεχώς τους καταλόγους των προϊόντων μας για να σας παρέχουμε τα πιο πρόσφατα μοντέλα στις καλύτερες τιμές, για να είστε βέβαιοι ότι επιλέγετε τα πιο ποιοτικά προϊόντα.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

ηλεκτρικά ποδήλατα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Χάρη στην ενότητα αξιολόγησης προϊόντων, γνωρίζετε τώρα τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία έχουν κατανεμηθεί σε διάφορες κατηγορίες. Δεν αρκεί όμως να ξέρετε ποια είναι τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα – πρέπει να ξέρετε ποιο θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Αυτός ο οδηγός αγοράς περιέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ηλεκτρικά ποδήλατα πριν αγοράσετε ένα.

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή κανονικό ποδήλατο;

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου και ενός κανονικού ποδηλάτου είναι η παρουσία κινητήρα. Με τις εξελίξεις στη βιομηχανία ποδηλάτων, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε το ηλεκτρικό ποδήλατο από ένα κανονικό ποδήλατο, καθώς ορισμένα διαθέτουν μικρές μπαταρίες και μικρότερους κινητήρες. Όπως συμβαίνει με όλα τα ποδήλατα, πρέπει να κάνετε πετάλι για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ενισχύει ηλεκτρικά την κίνηση, σε αντίθεση με το κανονικό ποδήλατο, όπου η ταχύτητά σας είναι ανάλογη της ταχύτητας που κάνετε πετάλι. Σε αντίθεση με τα κανονικά ποδήλατα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέτουν μπαταρίες διαφορετικής χωρητικότητας ανάλογα με το μοντέλο.

Πώς λειτουργεί ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;

Η βασική αρχή λειτουργίας ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου δεν διαφέρει πολύ από αυτή ενός κανονικού ποδηλάτου. Ωστόσο, τα ηλεκτρικά ποδήλατα βασίζονται σε ορισμένους μηχανισμούς και εξαρτήματα, κάτι που τους δίνει την ονομασία “ηλεκτρικό ποδήλατο”. Αυτά τα εξαρτήματα συνεργάζονται για να συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του ποδηλάτου. Περιλαμβάνουν τη μπαταρία, τον κινητήρα και τον αισθητήρα, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Κινητήρας

Η κύρια λειτουργία του κινητήρα σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ότι σας παρέχει ροπή όταν κάνετε πετάλι. Είναι αυτονόητο ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ροπή, τόσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς του ηλεκτρικού ποδηλάτου. Ο κινητήρας ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου έχει διαφορετική τοποθέτηση και κάθε τοποθέτηση έχει τα πλεονεκτήματά της. Έχουμε μεσαίο, μπροστινό και οπίσθιο διανομέα

 • Κινητήρας μπροστινού διανομέα: Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με κινητήρα μπροστινού διανομέα έχει τον κινητήρα προσαρτημένο στους μπροστινούς τροχούς. Αυτή η τοποθέτηση κάνει το ποδήλατο πιο ισορροπημένο και πιο εύκολο στην οδήγηση. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα που διαθέτουν κινητήρα μπροστινού διανομέα έχουν την μπαταρία τους στο πίσω μέρος.
 • Κινητήρας μεσαίου διανομέα: Θα βρείτε πολλά ηλεκτρικά ποδήλατα με κινητήρες μεσαίου διανομέα, επειδή ο κινητήρας αποδίδει ακόμη καλύτερα λόγω της αυξημένης ανάρτησης. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με κινητήρες μεσαίου διανομέα έχουν τους κινητήρες τους τοποθετημένους στον κάτω βραχίονα στο κέντρο του ποδηλάτου. Ο κινητήρας είναι συχνά πιο θορυβώδης σε σύγκριση με τους άλλους, και αργεί λίγο να ξεκινήσει, λόγω της αλυσιδωτής σύνδεσης μεταξύ του πίσω τροχού και του κινητήρα.
 • Κινητήρας οπίσθιου διανομέα: Όπως υποδηλώνει το όνομα “οπίσθιος”, ο κινητήρας τοποθετείται στον πίσω τροχό του ποδηλάτου. Με αυτή την τοποθέτηση, θα έχετε μια πιο ήσυχη διαδρομή σε σύγκριση με τον κινητήρα μεσαίας κίνησης. Ο κινητήρας αυτός ξεκινάει αμέσως αφού κάνετε πετάλι, και σας βοηθάει να ξεκινήσετε γρήγορα. Επειδή αυτός ο κινητήρας βρίσκεται στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, το πίσω μέρος είναι βαρύτερο από το μπροστινό, επιτρέποντας στον κινητήρα να έχει μεγαλύτερη ώθηση.

Μπαταρία

Μπαταρία ηλεκτρικά ποδήλατα

Ανάλογα με το τι θεωρείται καλή τοποθέτηση της μπαταρίας από τους κατασκευαστές ποδηλάτων, η μπαταρία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου μπορεί να βρίσκεται σε διάφορα σημεία του ποδηλάτου. Τα περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν μέσο χρόνο φόρτισης πέντε έως έξι ώρες. Για να φορτίσετε την μπαταρία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, αρκεί να το βάλετε στη μπρίζα. Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι μπαταριών για ηλεκτρικά ποδήλατα και ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

 • Μπαταρία μολύβδου-οξέος: Αυτό το είδος μπαταρίας είναι πιο φθηνό από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου. Ωστόσο, έχουν επίσης μικρότερη διάρκεια ζωής και χρειάζονται πολλή συντήρηση για να συνεχίσουν να λειτουργούν.
 • Μπαταρία ιόντων λιθίου: Αυτός ο τύπος μπαταρίας θα διαρκέσει περισσότερο από μια μπαταρία μολύβδου-οξέος και δεν απαιτεί συνεχή συντήρηση για να λειτουργεί σωστά. Όμως είναι πολύ πιο ακριβή.

Αισθητήρας

Ο αισθητήρας ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι ένα άλλο βασικό εξάρτημα. Ανάλογα με τον τύπο του ηλεκτρικού ποδηλάτου, διαθέτει έναν από τους δύο αισθητήρες που υπάρχουν: Αισθητήρα ταχύτητας ή αισθητήρα ροπής. Αυτοί οι αισθητήρες υποβοηθούν τη φυσική σας κίνηση.

 • Αισθητήρας ταχύτητας: Ο αισθητήρας ταχύτητας θα ενεργοποιήσει τον κινητήρα του ηλεκτρικού ποδηλάτου μόλις αρχίσετε να κάνετε πετάλι, υποβοηθώντας την κίνηση.
 • Αισθητήρας ροπής: Σε αντίθεση με τον αισθητήρα ταχύτητας, ο αισθητήρας ροπής είναι λίγο πιο έξυπνος, καθώς έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται βοηθώντας σας τόσο ώστε να ταιριάζει με την ταχύτητα που ήδη κινείστε. Οι αισθητήρες ροπής βοηθούν στους ελιγμούς και την ταχύτητα και είναι πολύ πιο ευέλικτοι.

Χρήσιμα χαρακτηριστικά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου

Σε αυτή την ενότητα θα εξετάσουμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου για να έχετε πλεονέκτημα κατά την αγορά.

Βάρος

Κάθε φορά που αγοράζετε οποιοδήποτε προϊόν, το βάρος είναι κάτι που δεν πρέπει να παραβλέπετε. Δεν θα θέλατε κάτι πολύ βαρύ που θα είναι πολύ δύσκολο να το χειριστείτε, ούτε κάτι πολύ ελαφρύ που θα είναι ταυτόχρονα ασταθές. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ζυγίζει κατά μέσο όρο 10-11 κιλά (για ένα εξειδικευμένο ηλεκτρικό ποδήλατο υψηλών προδιαγραφών) και μπορεί να ζυγίζει έως και 25 κιλά, όταν μιλάμε για μεγάλα ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης.

Δυνατότητα αναδίπλωσης

Η δυνατότητα αναδίπλωσης ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι θέμα ευκολίας. Αυτό το χαρακτηριστικό σάς επιτρέπει να διπλώνετε το ηλεκτρικό σας ποδήλατο, διευκολύνοντας τη μεταφορά του. Όπως φαντάζεστε, η αναδίπλωση του ηλεκτρικού ποδηλάτου σας θα μειώσει και το μέγεθός του, διευκολύνοντας την αποθήκευσή του.

Ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία

Πρέπει να γνωρίζετε την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία του ηλεκτρικού ποδηλάτου πριν το αγοράσετε. Αυτό περιλαμβάνει το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το ποδήλατο. Ανάλογα με το υλικό κατασκευής, το ηλεκτρικό ποδήλατο θα κρατήσει όσο καιρό πρέπει ή θα χαλάσει γρήγορα. Με την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία κατά νου, δεν θα θέλατε να ξεχάσετε τις ανάγκες συντήρησης και το κόστος του ηλεκτρικού ποδηλάτου, καθώς συμβάλλουν επίσης στη γενική φροντίδα του ποδηλάτου.

Αυτονομία

Επηρεάζεται από παράγοντες όπως το μέγεθος της μπαταρίας, το έδαφος, το βάρος του αναβάτη, τη μέση ταχύτητα κ.λπ. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο έχει αυτονομία 60-160km. Ωστόσο, με μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας, όπως 36V ή 48V, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο θα έχει αυτονομία 25-55km ανά φόρτιση.

Επίπεδα υποβοήθησης

Ανάλογα με τον τύπο ή το μοντέλο του ηλεκτρικού ποδηλάτου, θα προσφέρει λειτουργίες χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής υποβοήθησης. Η υποβοήθηση που προσφέρει ο κινητήρας ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι ανάλογη με την ποσότητα της φυσικής σας κίνησης.

Μέγεθος ποδηλάτου

Το μέγεθος ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι πολύ σημαντικό, καθώς το σωστό μέγεθος θα σας προσφέρει πολύ πιο άνετες διαδρομές. Το σωστό μέγεθος εξαρτάται επίσης από το ύψος του αναβάτη. Παρακάτω σας παρέχουμε τα κατάλληλα μεγέθη για άνδρες και γυναίκες.

Για άνδρες

Ύψος αναβάτη 
Μέγεθος ποδηλάτου
148 – 158cm 33 – 37cm Πολύ μικρό
158 – 168cm 38 – 42cm Μικρό 
168 – 178cm 43 – 47cm Μεσαίο 
178 – 185cm 48 – 52cm Μεγάλο
185 – 193cm 53 – 57cm Πολύ μεγάλο 
193 – 198cm 58 – 61cm Πολύ μεγάλο

Για γυναίκες

Ύψος αναβάτη 
Μέγεθος ποδηλάτου
148 – 158cm 33 – 37cm Πολύ μικρό 
158 – 168cm 38 – 42cm Μικρό 
168 – 178cm 43 – 47cm Μεσαίο
178 – 185cm 48 – 52cm Μεγάλο

Ανάλογα με το ύψος σας, οποιοδήποτε από τα μεγέθη που αντιστοιχούν θα είναι το σωστό για εσάς.

Φρένα

Ο τύπος των φρένων που διαθέτει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε. Αυτοί οι τύποι φρένων περιλαμβάνουν τα φρένα τύπου V, τύπου cantilever, τύπου calliper και τα δισκόφρενα.

Φρένα τύπου V – Τα φρένα τύπου V αποτελούνται από δύο μοχλούς που προσαρμόζονται στο τιμόνι του ηλεκτρικού ποδηλάτου. Αυτοί οι δύο μοχλοί ενεργοποιούν τα μπροστινά και τα πίσω φρένα χρησιμοποιώντας δύο καλώδια. Μόλις τραβήξετε το μοχλό, τραβούν το καλώδιο και το ποδήλατο φρενάρει, καθώς τα τακάκια φρένων θα πιέσουν τη ζάντα του ποδηλάτου σας.

Φρένα τύπου cantilever – Αυτό που διαχωρίζει τα φρένα τύπου cantilever και τα φρένα τύπου V είναι το μηχανικό πλεονέκτημα του κάθε συστήματος. Σε αντίθεση με τα φρένα τύπου V που έχουν σταθερό υψηλό μηχανικό πλεονέκτημα, τα φρένα τύπου cantilever σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε το μηχανικό πλεονέκτημα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε αυξάνοντας ή μειώνοντας το μήκος και τη γωνία έλξης του καλωδίου.

Φρένα τύπου calliper – Αυτό το σύστημα διαθέτει δύο τακάκια τοποθετημένα και στις δύο πλευρές του ελαστικού του ηλεκτρικού ποδηλάτου σας. Μόλις πατήσετε φρένο, τα δύο τακάκια θα πιέσουν με τη σειρά τους τη ζάντα του ελαστικού σας, σταματώντας ή επιβραδύνοντας το ποδήλατο.

Δισκόφρενα – Τα δισκόφρενα και τα φρένα αυτοκινήτων μοιάζουν πολύ, καθώς έχουν ρότορες συνδεδεμένους στο διανομέα των τροχών σας. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί υδραυλική πίεση ή ένα καλώδιο, το οποίο μόλις φρενάρετε εφάπτεται στο ρότορα και ενεργοποιεί τα τακάκια, σταματώντας το ποδήλατο.

Αξεσουάρ ηλεκτρικών ποδηλάτων

Αξεσουάρ ηλεκτρικών ποδηλάτων

Αν και ορισμένα από αυτά τα αξεσουάρ δεν είναι απαραίτητα, σίγουρα αναβαθμίζουν την εμπειρία του χρήστη, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Φώτα: Όταν χρησιμοποιείτε το ποδήλατο και αρχίζει και νυχτώνει, χρειάζεστε φώτα. Δεν είναι ασφαλές να οδηγείτε στο σκοτάδι.

Παιδικό κάθισμα: Αν και δεν είναι απαραίτητο, αν έχετε παιδιά, δεν θα ήταν κακό να εγκαταστήσετε ένα παιδικό κάθισμα στο ποδήλατό σας. Συνήθως τοποθετούνται στο πίσω μέρος του ποδηλάτου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε μια ασφαλή διαδρομή με το παιδί σας.

Μπουκάλι νερού: Όπως θα γνωρίζετε, η ποδηλασία απαιτεί πολλή ενέργεια. Για αυτό τον λόγο πρέπει να έχετε μαζί σας νερό για να ενυδατώνεστε. Δεν θα θέλατε να ζαλιστείτε όσο οδηγείτε το ποδήλατό σας.

Κράνος: Αν και τα ατυχήματα δεν είναι προγραμματισμένα να συμβούν, συμβαίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι απαραίτητο να προστατεύετε το κεφάλι σας όταν οδηγείτε, καθώς κάθε ατύχημα που προκαλεί ζημιά στο κεφάλι θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Τσάντα ποδηλάτου: Τοποθετείται κυρίως στο πίσω μέρος του ποδηλάτου σας και είναι συνήθως αδιάβροχη. Με αυτή την τσάντα, μπορείτε να μεταφέρετε βασικές προμήθειες, ειδικά αν κάνετε κάμπινγκ.

Σχάρα ποδηλάτου: Αν οδηγείτε σε ανώμαλα εδάφη, τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε μια σχάρα ποδηλάτου. Μπορείτε να την στερεώσετε στο ποδήλατό σας, για να κατανέμετε σωστά το βάρος και να έχετε καλύτερη ισορροπία και σταθερότητα.

Αριστερός καθρέφτης: Στερεώνοντας έναν αριστερό καθρέφτη στο ποδήλατό σας, μπορείτε να βλέπετε την κυκλοφορία χωρίς να χρειάζεται να κοιτάτε πίσω.

Καλάθι: Ένα καλάθι είναι σημαντικό για τη μεταφορά αντικειμένων στα οποία θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση.

Ποιοι είναι οι κανονισμοί για τα ηλεκτρικά ποδήλατα;

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με υποβοήθηση πεντάλ και κινητήρες 250W με ανώτατο όριο τα 25 km/h αντιμετωπίζονται στην Ευρώπη ως κανονικά ποδήλατα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο κατηγορίες: ηλεκτρικά ποδήλατα L1e-A και ηλεκτρικά ποδήλατα L1e-B. Τα ποδήλατα L1e-A μπορούν να έχουν ισχύ κινητήρα έως και 1.000W. Ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές απαιτούν εγγραφή και ασφάλιση. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει τα ηλεκτρικά ποδήλατα μεταφοράς φορτίου που προτιμούν οι οικογένειες. Τα ποδήλατα L1e-B έχουν κινητήρες 1.000W+ και μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα έως και 45km/h. Οι νόμοι για τα ηλεκτρικά ποδήλατα δεν είναι αμετάβλητοι, καθώς διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Οι καλύτερες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων

Οι καλύτερες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι: Lankeleisi, Xiaomi και Nilox. Αυτές οι μάρκες φημίζονται για την ποιότητα των ηλεκτρικών ποδηλάτων τους. Ακολουθεί μια επισκόπηση τους.

Lankeleisi

Αυτή η μάρκα ιδρύθηκε το 2011 και έκτοτε έχει γίνει μία από τις κορυφαίες μάρκες που είναι γνωστές για την κατασκευή και διανομή ηλεκτρικών ποδηλάτων υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν ένα αξιόπιστο παγκόσμιο δίκτυο και διανέμουν τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο.

Xiaomi

Η μάρκα Xiaomi είναι μια κινεζική πολυεθνική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή υπολογιστών, οικιακών συσκευών, ηλεκτρικών ποδηλάτων κ.λπ. Είναι η κορυφαία μάρκα smartphone αμέσως μετά τη Samsung και ιδρύθηκε το 2010.

Nilox

Η μάρκα Nilox είναι μία από τις πιο διάσημες μάρκες του χώρου. Ανήκει στον όμιλο Esprinet και ειδικεύεται σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας, όπως τα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Συμπέρασμα

Έχετε πλέον όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αγοράσετε το καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Χάρη στις αξιολογήσεις μας, ξέρετε ποιο ποδήλατο ταιριάζει σε ποια κατηγορία. Το μόνο που μένει είναι να αποκτήσετε το ηλεκτρικό ποδήλατο που πάντα θέλατε.

Back to top button