Toptest.gr αφιερώνει πολλές ώρες στην έρευνα για να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για αγορά. Κάθε προϊόν εδώ επιλέγεται ανεξάρτητα από την ομάδα μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων στο περιεχόμενό μας, μπορούμε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια που βοηθά στην υποστήριξη της δουλειάς μας.

Top 5 τα καλύτερα hoverboards 2024

Η εύρεση του προϊόντος σε αυτήν την κατηγορία δεν είναι εύκολη, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές στην αγορά. Για να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη, έχουμε επιλέξει τα 5 καλύτερα hoverboards. Συγκρίναμε τις τιμές, τις παραμέτρους και τη ζήτηση στην αγορά για να δημιουργήσουμε αυτήν τη μοναδική λίστα.

Καλύτερο συνολικά
5.0 / 5

Το Urbanglide Hoverboard 65 Lite είναι ιδανικό για να περιηγηθείτε στους δρόμους οποιασδήποτε πόλης. Διαθέτει σύγχρονη εμφάνιση, είναι απλό στη χρήση, έχει ελάχιστο αποτύπωμα άνθρακα και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι ευκολότερο να διατηρήσετε την ισορροπία σας.
 • Ο LED φωτισμός του σας επιτρέπει να ξεχωρίζετε από μακριά καθώς κάνετε τις φιγούρες σας επάνω του.
 • Εύκολη φόρτιση σε δύο έως τρεις ώρες.
 • Διαθέτει εκπληκτική ικανότητα αναρρίχησης.

Μειονεκτήματα

 • Έχει περιορισμένο εύρος ταχύτητας.
 • Δεν επιτρέπεται βάρος που υπερβαίνει τα 110 κιλά.
Αναπληρωματικό
4.6 / 5

Με το URBANGLIDE 65 Light BT, το hoverboard αποδεικνύεται ένας γρήγορος και ευχάριστος τρόπος για να ταξιδέψετε. Αυτό το gadget διαθέτει ηχεία Bluetooth, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ενώ οδηγείτε.

Πλεονεκτήματα

 • Τα χρώματα και ο σχεδιασμός αυτού του προϊόντος το κάνουν πιο ελκυστικό.
 • Διαθέτει τροχούς 6.5 ιντσών που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
 • Το ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth προσθέτει μια επιπλέον νότα ενθουσιασμού και διασκέδασης στο ταξίδι.
 • Η μπαταρία του φορτίζει γρήγορα και διαρκεί για έως και 15 χιλιόμετρα.

Μειονεκτήματα

 • Το κόστος αλλαγής μπαταρίας ενδέχεται να αποδειχθεί υψηλό.
 • Η μέγιστη ταχύτητα των 15 χλμ/ώρα είναι υπερβολικά νωθρή για κάποιους χρήστε
Καλύτερη αξία
3.5 / 5

Το NILOX Doc 2 είναι ένα από τα πιο μοντέρνα hoverboard πόλης. Για καλύτερη σταθερότητα σε ανώμαλο έδαφος, αυτό το μοντέλο διαθέτει μηχανισμό εξισορρόπησης και τροχούς με αυλακώσεις.

Πλεονεκτήματα

 • Μπορείτε να ακούτε μουσική ενώ το χρησιμοποιείτε, χάρη στα ηχεία Bluetooth.
 • Έχει αποτελεσματική ταχύτητα λόγω του απλού του χειρισμού.
 • Ανεξάρτητα από το έδαφος, οι τροχοί με αυλακώσεις προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα.
 • Καθώς έχει τεχνολογία αυτόματης εξισορρόπησης, η εμπειρία με αυτό το gadget θα είναι ασφαλέστερη.

Μειονεκτήματα

 • Η τιμή του είναι αρκετά υψηλή.
 • Όταν είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth, ενδέχεται να μην εμφανίζεται το μήνυμα λειτουργίας σύζευξης.
Το Καλύτερο 2 σε 1
4.0 / 5

Το URBANGLIDE URBGY5731 πρόκειται για μια πρακτική και απλή λύση για τις ανάγκες αναψυχής και για τις διακοπές σας. Τα παιδιά σας μπορούν να καθίσουν άνετα στο hoverboard ενώ οδηγούν στο Kart, το οποίο διαθέτει άνετα καθίσματα.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι ελαφρύ και φορητό.
 • Οι ζώνες των καθισμάτων προσαρμόζονται εύκολα και απλά.
 • Μπορεί να διπλωθεί και να αποθηκευτεί στο πορτ μπαγκάζ με ή χωρίς γάντζο.
 • Για βελτιωμένη πρόσφυση και επιτάχυνση, τα ελαστικά έχουν εξομαλυνθεί.

Μειονεκτήματα

 • Διαθέτει περιορισμένο εύρος ταχυτήτων.
 • Η τιμή του είναι αρκετά υψηλή.
Καλύτερο για καθημερινή χρήση
3.5 / 5

Ο ημι-βυθιζόμενος τροχός NILOX DOC 2 παρέχει σε αυτό το μοντέλο μια πιο σταθερή και διαισθητική οδήγηση, καθώς διαθέτει προηγμένη τεχνολογία αυτοεξισορρόπησης.

Πλεονεκτήματα

 • Αντέχει έως και 12 χιλιόμετρα με πλήρη φόρτιση.
 • Η λειτουργικότητα της συσκευής έχει βελτιωθεί χάρη στη τεχνολογία διαχείρισης της μπαταρίας.
 • Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, η λειτουργία αυτο-εξισορρόπησης αυτής της συσκευής βελτιώνει την σταθερότητα.
 • Είναι απλό στη λειτουργία λόγω των ημι-βυθιζόμενων τροχών.

Μειονεκτήματα

 • Όταν ξεκινά το BMS, η μόνη μέθοδος επανεκκίνησης είναι η σύνδεση με τον φορτιστή.
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, το hoverboard ενδέχεται να μη φορτίζει.

Ενημερώσεις περιεχομένου:

Ενημερώνουμε συνεχώς τους καταλόγους των προϊόντων μας για να σας παρέχουμε τα πιο πρόσφατα μοντέλα στις καλύτερες τιμές, για να είστε βέβαιοι ότι επιλέγετε τα πιο ποιοτικά προϊόντα.

Οδηγός αγοράς

Τα hoverboard είναι σκούτερ αυτο-εξισορρόπησης και σας επιτρέπουν να μετακινείστε ελέγχοντάς τα με το σωματικό σας βάρος. Αν και μπορούν να σας μεταφέρουν από το σημείο Α στο σημείο Β πιο γρήγορα από το περπάτημα, η λειτουργία τους είναι κυρίως ψυχαγωγική.

Με τόσα πολλά μοντέλα hoverboard στην αγορά, η επιλογή εκείνου που καλύπτει τις ανάγκες σας είναι κρίσιμη. Έχουμε αναλύσει τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός από τα καλύτερα hoverboard.

Τι είναι ένα hoverboard;

Το hoverboard είναι ένα είδος μεταφορικού μέσου που μοιάζει με πατίνι, αλλά κινείται πάνω από την επιφάνεια του εδάφους ενώ οδηγείτε όρθιος.

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα hoverboard για να φτάσετε στον προορισμό σας, ενώ διασκεδάζετε. Μόλις μάθετε τη λειτουργία τους, είναι αρκετά κομψά και απλά στη χρήση. Τα Hoverboard, σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά σκούτερ, είναι μικρότερα, φορητά και πιο εύκολα στο χειρισμό.

Ορίστε μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε ένα hoverboard.

Τύποι hoverboard

Τα hoverboard είναι από τα καλύτερα gadget για να φτάσετε οπουδήποτε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε στην πόλη ή να εξερευνήσετε άγνωστες περιοχές.

Για την καλύτερη απόφαση, πρέπει πρώτα να εξοικειωθείτε με πολλά είδη hoverboard.

Εδώ είναι τα είδη των hoverboard:

1. Με έναν τροχό

Σε αντίθεση με άλλα hoverboard, διαθέτουν έναν κεντρικό τροχό που κινείται στη μέση του gadget, καθιστώντας το πιο απλό στον έλεγχο. Είναι πολύ απλό να μεταφέρετε το βάρος σας και να το περιστρέψετε όταν χρειάζεται, ενώ μπορείτε επίσης να γείρετε προς τα εμπρός για να σταματήσετε άψογα.

Αν και αυτό το hoverboard είναι λιγότερο συνηθισμένο από τα άλλα, είναι ιδανικό για χρήστες που έχουν συνηθίσει να οδηγούν σε skateboard ή snowboard.

2. Με δύο τροχούς

Ένα δίτροχο hoverboard είναι ένα προσωπικό μεταφορικό μέσο αυτο-εξισορρόπησης με δύο κινητήριους τροχούς. Αυτοί οι τροχοί είναι συνδεδεμένοι με ένα ζευγάρι μαξιλαριών, όπου ο χρήστης μπορεί να βάλει τα πόδια του. Γέρνοντας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω και στρίβοντας τα τακάκια, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τον ρυθμό και την κατεύθυνση της κίνησης.

Κινούνται σε γωνία 90 μοιρών με τους συνηθισμένους προσανατολισμούς ενός skateboard, έτσι ώστε ο χρήστης να ευθυγραμμίζεται με την πρόσοψη μπροστά.

Ένα γυροσκόπιο σταθεροποιεί κάθε ηλεκτρικά κινούμενο hoverboard, το οποίο κινείται μπροστά ή πίσω όταν γέρνετε ελαφρώς προς αυτήν την κατεύθυνση. Η κλίση προς τα εμπρός με το ένα πόδι είναι το μόνο που χρειάζεται για να έχετε σωστή κατεύθυνση.

Με άλλα λόγια, το σύγχρονο hoverboard είναι μια έκδοση χωρίς χειρολαβές, εξαιρετικά συμπαγής σε σχέση με τα Segways που φαίνεται ότι αποτελούν πρόβλημα σχεδόν σε κάθε σύγχρονη πόλη.

3. Με τέσσερις τροχούς

Ένα hoverboard με τέσσερις τροχούς θεωρείται το πιο προηγμένο αφού είναι το πιο σταθερό και ευκολότερο στον έλεγχο. Εκτός φυσικά αν οδηγείτε πάνω σε χαλίκια ή ανώμαλα εδάφη στη διαδρομή σας προς τη δουλειά, καθώς αυτά τα hoverboard δεν προορίζονται για τέτοιες μετακινήσεις.

Προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες με τις κανονικές εκδόσεις, όπως η αναπαραγωγή μουσικής. Επίσης, οι τροχοί έχουν πλάτος τουλάχιστον 10 ίντσες και έχουν επιπλέον αυλακώσεις που τους βοηθούν να περιηγηθούν σε ανώμαλο έδαφος.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτού του hoverboard είναι ότι οι τροχοί του προστατεύονται από ασπίδες ελαστικών, οι οποίες σας εμποδίζουν να λερωθείτε από λάσπη ή νερό κατά την οδήγηση.

4. Hoverboard με τζετ

Από την άλλη πλευρά, το hoverboard με τζετ κινείται με μια ξεχωριστή μονάδα πρόωσης με μέγιστο ύψος 10.000 πόδια και τελική ταχύτητα 150 χλμ/ώρα. Καθένας από τους τέσσερις κινητήρες του gadget αποδίδει 250 ίππους.

Ένα σύστημα στον πίνακα βοηθά στη σταθερότητα της μηχανής. Είναι αδύνατο να το οδηγήσει κάποιος που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ Flyboard. Έτσι, για να το οδηγήσετε, πρέπει να έχετε οδηγήσει το αρχικό Flyboard με νερό για τουλάχιστον 50 ή 100 ώρες.

Είναι τα hoverboard ασφαλή στη χρήση;

Υπάρχουν πολλά και φθηνά hoverboard στην αγορά, αλλά δεν κατασκευάζονται όλα με τον ίδιο τρόπο. Ένα hoverboard πρέπει να διαθέτει πιστοποίηση UL 2272 για ασφάλεια. Το UL 2272 περιλαμβάνει πιστοποιήσεις ηλεκτρισμού και πυρασφάλειας.

Τα hoverboard είναι γνωστό ότι μπορούν να αναφλεχθούν. Ωστόσο, λόγω των βελτιωμένων προτύπων ασφαλείας, τα σύγχρονα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά έχουν απαλλαχθεί από τέτοιου είδους προβλήματα.

Η πρότασή μας είναι να αποκτήσετε ένα hoverboard που πληροί τα πρότυπα ασφαλείας UL 2272. Τα hoverboard πρέπει να περάσουν περισσότερες από 150 δοκιμές ασφαλείας για να λάβουν αυτήν την πιστοποίηση. Επομένως, τα προβλήματα αυτών των hoverboard είναι σποραδικά.

Τι εξοπλισμός ασφαλείας πρέπει να χρησιμοποιείται κατά την οδήγηση ενός hoverboard;

Επενδύστε σε κάτι περισσότερο από ένα κράνος όταν πρόκειται να προστατέψετε τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε κράνος, επωμίδες, επιγονατίδες και προστατευτικά αγκώνα. Όταν πέφτει κάποιος προς τα πίσω από το hoverboard, υπάρχει η πιθανότητα η σπονδυλική τους στήληνα καταρρεύσει. Συνεπώς, η προστασία του κάτω μέρους της πλάτης είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική.

Εκτός και αν είστε πολύ σίγουροι για το hoverboard σας, αποφύγετε τη χρήση του σε πολυσύχναστα μέρη. Επίσης, ελαχιστοποιήστε τη χρήση κινητών τηλεφώνων και μουσικής. Προσέχετε ώστε να μη συγκρουστείτε με αυτοκίνητα ή άτομα ενώ χρησιμοποιείτε το hoverboard.

Πώς λειτουργούν τα hoverboard;

Οι άξονες περιστροφής βρίσκονται στη μέση των σανίδων αυτο-εξισορρόπησης. Οι ηλεκτροκινητήρες και οι αισθητήρες παρακολουθούν την ταχύτητα και τη γωνία κλίσης κάθε τροχού.

Τα δεδομένα από τους αισθητήρες κλίσης στους τροχούς αποστέλλονται στην σανίδα μέσω γυροσκοπίου, το οποίο διασφαλίζει ότι είναι πάντα σε όρθια θέση.

Οι διακόπτες κάτω από κάθε πόδι ενεργοποιούν ένα υπέρυθρο φως LED, το οποίο ενεργοποιεί με τη σειρά του έναν αισθητήρα. Το φως θα παραμείνει αναμμένο όσο ο χρήστης διατηρεί τα πόδια του επίπεδα, δίνοντας σήμα να μην ενεργοποιηθούν οι κινητήρες.

Ο διακόπτης κλείνει το φως LED όταν ο χρήστης γέρνει προς τα εμπρός. Αυτό στη συνέχεια ανιχνεύεται από έναν αισθητήρα και του δίνεται εντολή να αρχίσει να περιστρέφει τους τροχούς. Επειδή κάθε μοτέρ είναι ανεξάρτητο από το άλλο, οι χρήστες μπορούν πραγματικά να εκτελέσουν κύκλους επί τόπου.

Τα περισσότερα hoverboard διαθέτουν μπαταρίες ιόντων λιθίου και σανίδες στις αντίθετες πλευρές για να ελαχιστοποιήσουν την ποσότητα θερμότητας που παράγεται. Έχουν αναφερθεί περιστατικά όπου οι σανίδες έχουν ανατιναχθεί ενώ λειτουργούσαν. Αυτό πιθανότατα οφείλεται σε ακατάλληλη τοποθέτηση και μόνωση της μπαταρίας. Το εσωτερικό των χαμηλότερης ποιότητας hoverboard έχει παρατηρηθεί ότι είναι φραγμένο με καλώδια και δεν έχει καμία ασφάλεια για τη μπαταρία.

Σημαντικά χαρακτηριστικά των hoverboard

Τα hoverboard σάς επιτρέπουν να πηγαίνετε από τη μια τοποθεσία στην άλλη γρήγορα και χωρίς κόπο, με ρυθμό πιο γρήγορο από το περπάτημα και χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Πριν αγοράσετε ένα hoverboard που είναι κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας, πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Τροχοί

hoverboard wheels

Η τυπική διάμετρος ενός τροχού hoverboard είναι 16,5 εκ. Αυτό το μέγεθος του τροχού παρέχει εξαιρετικό χειρισμό σε επίπεδο έδαφος. Η επιλογή ενός μεγαλύτερου τροχού είναι προτιμότερη εάν σκοπεύετε να οδηγήσετε το hoverboard σας στο πεζοδρόμιο. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε ένα με διάμετρο από 20 έως 25 εκατοστά.

Όρια βάρους

Το βάρος ενός hoverboard μπορεί να κυμαίνεται από 4,5 έως 14 κιλά. Η σκέψη για ελαφριά hoverboard μπορεί να φαντάζει ελκυστική, επειδή πιστεύετε ότι θα είναι ευκολότερο να το μεταφέρετε όταν εξαντληθεί η μπαταρία.
Ωστόσο, αυτά τα hoverboard ενδέχεται να είναι εύθραυστα ή να μη διαθέτουν συγκεκριμένες χρήσιμες

προδιαγραφές για να μειώσουν το συνολικό βάρος τους. Επομένως, η απόφαση εξαρτάται από εσάς, για να επιτύχετε το ιδανικό για τις ανάγκες σας. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μοντέλο που δεν είναι πολύ βαρύ για να το χειρίζεστε άνετα, αλλά όχι πολύ ελαφρύ ώστε να είναι αξιόπιστο.

Μπαταρία

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα περισσότερα hoverboard είναι περίπου μία ώρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να οδηγήσετε hoverboard για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός εάν έχετε εφεδρική μπαταρία. Η εμβέλεια του hoverboard συνδέεται με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, καθώς είναι η μέγιστη απόσταση που μπορεί να διανύσει πριν εξαντληθεί η ισχύς του. Οι περίοδοι επαναφόρτισης είναι επίσης απαραίτητες, αλλά η χρήση του ως μεταφορικό μέσο είναι πολύ περιορισμένη, εάν δεν μπορεί να σας μεταφέρει από το ένα μέρος στο άλλο. Συνιστάται ιδιαίτερα η αντικατάσταση της μπαταρίας.

Ταχύτητα και εμβέλεια

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο κατά την αγορά ενός νέου hoverboard είναι η ταχύτητα. Πρέπει να γνωρίζετε τους περιορισμούς ταχύτητας και εμβέλειας του hoverboard. Η μέση ταχύτητα κυμαίνεται από 2 έως 10 μίλια την ώρα.
Από την άλλη πλευρά, η εμβέλεια βασίζεται περισσότερο στην ποσότητα φόρτισης που απομένει στο hoverboard σας. Τα hoverboard πρέπει να φορτιστούν πλήρως πριν από τη χρήση. Η εμβέλεια του hoverboard σας

καθορίζεται από την ποσότητα φόρτισης που έχει. Τα hoverboards μπορούν συχνά να διανύσουν μια διαδρομή 16 έως 24 χιλιομέτρων.

Φορητότητα

Ελέγξτε το βάρος του hoverboard σας εάν το χρησιμοποιείτε όλη την ημέρα στην πόλη. Δυστυχώς αυτά τα gadget δεν επιπλέουν και τα περισσότερα hoverboard ζυγίζουν 20 κιλά ή και περισσότερο. Αν δεν διαθέτετε εντυπωσιακή δύναμη και αντοχή, θα μπορέσετε να το μεταφέρετε για μικρή απόσταση μόνο και θα είναι δύσκολο να μετακινηθείτε σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Auto-leveling

auto-leveling hoverboard

Τα καλύτερα hoverboard διαθέτουν τεχνολογία Auto-Leveling. Ως εκ τούτου, γίνονται αυτόματα επίπεδα μόλις τα ενεργοποιήσετε. Τα γυροσκόπια ενεργοποιούνται αυτόματα χωρίς να ασκείται πίεση στα τακάκια. Ως αποτέλεσμα, το hoverboard γίνεται επίπεδο και διευκολύνει τον χρήστη, έτσι ώστε να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από τα Segways.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Εδώ είναι μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός hoverboard.

Ηχεία

Τα hoverboard συνήθως διαθέτουν ενσωματωμένο ηχείο. Συνδέονται μέσω Bluetooth με το τηλέφωνό σας, καθιστώντας δυνατή την αναπαραγωγή μουσικής απευθείας από το τηλέφωνό σας.

Φωτισμός LED

Στα hoverboard, τα φώτα LED είναι συχνά ενσωματωμένα στο πατίνι ή συνδέονται με τους τροχούς του. Τα φώτα LED έχουν και άλλα πλεονεκτήματα πέρα από την αισθητική – αν και σίγουρα φαίνονται όμορφα – επειδή σας επιτρέπουν να παραμείνετε ορατοί ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Έτσι όλοι μπορούν να σας διακρίνουν καθώς διασχίζετε τον δρόμο. Ωστόσο, ενώ χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο για να αποφύγετε ενδεχόμενα ατυχήματα, θα πρέπει να προσέχετε το το περιβάλλον γύρω σας.

Σχεδιασμός

Τα hoverboard κατηγοριοποιούνται με βάση την ανθεκτικότητα του σχεδιασμού τους. Θα πρέπει να μάθετε ποια υλικά χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των αισθητήρων, των εσωτερικών κινητήρων, των τροχών και του περιβλήματος.

Hoverboard που ενεργοποιείται μέσω εφαρμογής

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή hoverboard, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα εμπρός και προς τα πίσω στρίβοντας τα τακάκια. Είναι εύκολο να πλοηγηθείτε με ένα hoverboard με τη βοήθεια μιας εφαρμογής Bluetooth, κάνοντας την εμπειρία εξαιρετικά διασκεδαστική και ευχάριστη. Αυτό το καθιστά μια ευέλικτη επιλογή για όλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Bluetooth για να αντιστοιχίσετε τα hoverboard και να ελέγξετε πόσο γρήγορα κινείστε.

Καλύτερες εταιρείες hoverboard

Πριν αγοράσετε ένα hoverboard, είναι απαραίτητο να εξετάσετε πολλές μεταβλητές, όπως η μέγιστη ταχύτητα και εμβέλεια του hoverboard, το μέγεθος των τροχών του και η ικανότητά του να αντιμετωπίζει τραχύ έδαφος. Επιλέξτε ένα μοντέλο που προσφέρει την καλύτερη αναλογία αξίας και τιμής.
Οι καλύτερες επωνυμίες hoverboard παρατίθενται παρακάτω:

Urbanglide

Μπορείτε να ταξιδέψετε και να διασκεδάσετε με τον πιο άνετο και βολικό τρόπο, χρησιμοποιώντας το Urbanglide. Τα hoverboard της εταιρείας διαθέτουν διακριτικό σχεδιασμό και συνδυασμό χρωμάτων κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών. Ως αποτέλεσμα, σας επιτρέπει να κινείστε γρήγορα και κομψά.

Nilox

Η Nilox διαθέτει έναν μοναδικό και πολύπλοκο μηχανισμό αυτοεξισορρόπησης που καθιστά τις αντλίες αναρρόφησης ακόμα πιο σταθερές λόγω των ημι-βυθιζόμενων τροχών. Τα hoverboard της Nilox διαθέτουν μπαταρία υψηλής απόδοσης που προσφέρει ασυναγώνιστη ισχύ, εκτός από απλή οδήγηση. Τα hoverboard της εταιρείας μπορούν να σκαρφαλώσουν σε πλαγιές με σταθερότητα και να οδηγήσουν σε κάπως ανώμαλα μονοπάτια.

Back to top button