Toptest.gr αφιερώνει πολλές ώρες στην έρευνα για να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για αγορά. Κάθε προϊόν εδώ επιλέγεται ανεξάρτητα από την ομάδα μας. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων στο περιεχόμενό μας, μπορούμε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια που βοηθά στην υποστήριξη της δουλειάς μας.

Οι καλύτερες action cameras

Αν έχετε πάει ποτέ σε ένα περιπετειώδες ταξίδι, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια action camera. Μπορεί να αναρωτηθείτε, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ή μια κανονική φωτογραφική μηχανή για να καταγράψετε το ταξίδι σας; Οι action cameras έχουν σχεδιαστεί για να καταγράφουν καθηλωτικές λήψεις χάρη στον ανθεκτικό σχεδιασμό τους και το μικρό τους μέγεθος. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε μια οποιαδήποτε action camera. Χρειάζεστε μια ποιοτική action camera με ορισμένες προδιαγραφές που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Εδώ ερχόμαστε εμείς. Συγκεντρώσαμε για εσάς τις πέντε κορυφαίες action cameras που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Χωρίς άλλες κουβέντες, ας ξεκινήσουμε.

Καλύτερο συνολικά
4.7 / 5

Αυτή η action camera είναι η πιο ισχυρή GoPro και σας προσφέρει πεντακάθαρη ανάλυση, σταθερότητα κατά την εγγραφή και υψηλό ρυθμό καρέ για πιο σταθερά βίντεο. Αυτή η action camera έχει Webcam και είναι αδιάβροχη.

Πλεονεκτήματα

 • Καταγράφει πεντακάθαρα βίντεο (ανάλυση 5k)
 • Είναι ανθεκτική
 • Είναι αδιάβροχη
 • Υποστηρίζει Webcam7

Μειονεκτήματα

 • Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα συνδεσιμότητας όταν συνδέετε το τηλέφωνό σας
Το επόμενο καλύτερο
4.3 / 5

Ως επιλαχούσα του GoPro Hero 9, καταγράφει πεντακάθαρα βίντεο σε ανάλυση 4k, καθαρές εικόνες σε ανάλυση 12mp και ομαλή κίνηση βίντεο με υψηλό ρυθμό καρέ. Κάνει ακύρωση θορύβου κατά την εγγραφή και είναι αδιάβροχη.

Πλεονεκτήματα

 • Καταγράφει ευκρινέστατα βίντεο (ανάλυση 4k)
 • Είναι αδιάβροχη
 • Βγάζει σταθερά βίντεο
 • Κάνει ακύρωση θορύβου και αέρα κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι τόσο φιλική προς το χρήστη
Καλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου 360°
4.2 / 5

Αυτή η action camera έχει φακό 360 που σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε από όλες τις γωνίες και να καταγράφετε βίντεο σε καθαρή ανάλυση 4k. Είναι πολύ σταθερή και σας επιτρέπει να επιταχύνετε και να επιβραδύνετε τα βίντεο.

Πλεονεκτήματα

 • Καταγράφει ευκρινέστατα βίντεο (ανάλυση 4k)
 • Διαθέτει φακό 360
 • Βγάζει σταθερά βίντεο
 • Είναι αδιάβροχη

Μειονεκτήματα

 • Υπερθερμαίνεται
Η Καλύτερη Οικονομική Επιλογή
4.0 / 5

Αυτή η action camera καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 4k και με καλό ρυθμό καρέ για ομαλή κίνηση των βίντεο. Είναι αδιάβροχη και σας επιτρέπει να συνδεθείτε μέσω Wi-Fi, USB και HDMI.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι ανθεκτική
 • Διαθέτει σύνδεση Wi-Fi
 • Καταγράφει καθαρά βίντεο (ανάλυση 4k)
 • Υποστηρίζει ευρυγώνιες λήψεις (έως 170°)

Μειονεκτήματα

 • Κολλάει μερικές φορές
Η καλύτερη για vloggers
3.9 / 5

Αυτή η action camera καταγράφει καθαρά βίντεο σε ανάλυση 4k και παίρνει ευκρινείς εικόνες στα 12 megapixel. Χάρη στη λειτουργία Rocksteady, μπορείτε να καταγράψετε σταθερά βίντεο στις πιο ακραίες καταστάσεις.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι ανθεκτική
 • Είναι πολύ σταθερή
 • Καταγράφει καθαρά βίντεο
 • Διαθέτει σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι η καλύτερη για υποβρύχια χρήση.

Ενημερώσεις περιεχομένου:

Ελέγξαμε πρόσφατα τα προϊόντα μας και υποστηρίζουμε τις επιλογές του καταλόγου μας. Ελέγχουμε και ενημερώνουμε τους καταλόγους μας συνεχώς, ώστε να μπορείτε εγγυημένα να επιλέξετε από τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟBΡΑΣ

action camera

 

Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι καλύτερες action cameras που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε όχι μόνο τις κάμερές τους αλλά και τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά. Έτσι θα βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μια που σας ικανοποιεί σε όλους τους τομείς. Για αυτό το λόγο, σας παρέχουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις action cameras σε αυτόν τον οδηγό αγοράς. Ας ξεκινήσουμε, τι λέτε;

Βασικά χαρακτηριστικά για μια καλή action camera

Η ερώτηση είναι, τι χαρακτηρίζει μια καλή action camera; Αυτό που κάνει μια action camera καλή είναι τα χαρακτηριστικά που έχει, στα οποία θα φτάσουμε σύντομα. Τα βασικά φυσικά χαρακτηριστικά μιας καλής action camera εξαρτώνται από το μέγεθος, το βάρος και το σχήμα της. Ακολουθεί μια επισκόπηση αυτών των χαρακτηριστικών.

 • Μέγεθος (όσο πιο μικρή, τόσο πιο καλή;) – Το μέγεθος μιας action camera είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να παραβλέπετε. Οι action cameras είναι συνήθως μικρού μεγέθους. Ο λόγος για το μικρό τους μέγεθος είναι η φορητότητα. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να πάρετε μια action camera που είναι μικρή, αλλά τόσο μικρή που να χάνει κάποια βασικά χαρακτηριστικά.
 • Σχήμα (κουτί, σφαίρα, κύβος) – Όπως θα μαντέψατε, οι action cameras έρχονται σε διάφορα σχήματα. Αυτά τα σχήματα περιλαμβάνουν σχήμα κουτιού, σφαίρας και κύβου. Σε σύγκριση με τις κανονικές κάμερες, οι action cameras προορίζονται να είναι πιο μικρές. Θα πρέπει να πάρετε μια action camera σε σχήμα κουτιού αν σκοπεύετε να την κρεμάσετε στο λαιμό σας. Την action camera σε σχήμα σφαίρας μπορείτε να την τοποθετήσετε στο κράνος ή στη λαβή του ποδηλάτου. Οι action cameras σε σχήμα κουτιού και κύβου μοιάζουν.
 • Βάρος – Αυτό δεν θέλει πολλή σκέψη. Δεν θα θέλατε μια συσκευή που σας βαραίνει, έτσι δεν είναι; Όταν αγοράζετε action camera και εξετάζετε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της, θα πρέπει να πάρετε μια που να είναι ελαφριά.

Χρήσιμες λειτουργίες για να ψάξετε

Οι κάμερες έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, καθώς οι περισσότερες σύγχρονες κάμερες μπορούν να παίρνουν φωτογραφίες σε ανάλυση τουλάχιστον 4k, ενώ άλλες είναι ένα επίπεδο παραπάνω, με ανάλυση 5k. Ορισμένες κάμερες διαθέτουν λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως time-lapse. Αυτές οι σύγχρονες κάμερες έχουν τη δυνατότητα να αφαιρούν το θόρυβο και τον άνεμο από το βίντεό σας κατά την εγγραφή. Αυτά είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά της κάμερας. Παρακάτω σας παρέχουμε μια επισκόπηση των πιο σημαντικών χαρακτηριστικών που πρέπει να ψάξετε.

Ανάλυση 4K (1080p και 720p)

Η ανάλυση της action camera είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, καθώς όλες οι άλλες λειτουργίες είναι άχρηστες αν δεν μπορείτε να έχετε ένα αρκετά ευκρινές βίντεο. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότερες σύγχρονες action cameras υψηλού και μεσαίου επιπέδου καταγράφουν βίντεο σε ανάλυση 4k. Αλλά υπάρχει μια παγίδα. Αν δεν έχετε συσκευή που να μπορεί να αναπαράγει βίντεο σε 4k, τότε δεν έχει νόημα να αποκτήσετε μια action camera που παίρνει βίντεο σε 4k ή γενικά μια συσκευή που παίρνει βίντεο σε 4k. Αν δεν έχετε συσκευή που να μπορεί να παίξει σε 4k, θα πρέπει να επιλέξετε μια action camera χαμηλότερης ανάλυσης.

Ρυθμός καρέ ανά δευτερόλεπτο

Σίγουρα έχετε συναντήσει τη συντομογραφία “FPS.” Σημαίνει καρέ ανά δευτερόλεπτο (frame per second) και είναι ένα χαρακτηριστικό που συμβαδίζει με την ανάλυση βίντεο, καθώς καθορίζει το πόσο ομαλά θα αναπαράγεται το βίντεό σας. Όσο υψηλότερο είναι το FPS, τόσο πιο ομαλό θα είναι το βίντεο. Για βέλτιστη απόδοση, θα πρέπει να έχετε μια action camera με τουλάχιστον 60 FPS. Όπως είπαμε νωρίτερα, το FPS και η ανάλυση συμβαδίζουν. Η αναλογία του FPS προς την ανάλυση είναι 4k:30 FPS και 1080p:60 FPS. Τα time-lapse συχνά καταγράφονται σε 30 FPS.

Σταθεροποίηση εικόνας

Αν δοκιμάσατε να τρέξετε ή να κάνετε ποδηλασία με το smartphone ή κρατώντας κανονική κάμερα, θα δείτε ότι υπάρχει η ανάγκη για σταθεροποίηση εικόνας/βίντεο. Αυτό το χαρακτηριστικό αναφέρεται στην ικανότητα της κάμεράς σας να φωτογραφίζει σταθερές εικόνες και βίντεο σε ασταθή περιβάλλοντα. Υπάρχουν δύο τύποι σταθεροποίησης εικόνας. Η οπτική και η ηλεκτρονική σταθεροποίηση. Πώς γίνεται η οπτική σταθεροποίηση; Ο φακός της κάμερας που έχει οπτική σταθεροποίηση θα κινηθεί με τέτοιο τρόπο που να προσαρμόζεται στην κίνηση, δίνοντάς σας σταθερό αποτέλεσμα. Για την ηλεκτρονική σταθεροποίηση, οι εικόνες ρυθμίζονται και περικόπτονται για να έχετε ομαλά βίντεο. Η οπτική σταθεροποίηση του φακού είναι γενικά πιο αποτελεσματική, ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση ονομάζεται επίσης ψηφιακή σταθεροποίηση.

Ρυθμίσεις εγγραφής (time-lapse, time warp κ.λπ.)

Να επιλέξετε μια action camera με πολλαπλές ρυθμίσεις βίντεο. Οι περισσότερες action cameras της GoPro προσφέρουν πολλαπλές λειτουργίες λήψης για την εγγραφή βίντεο. Για παράδειγμα, τα χαρακτηριστικά time wrap και time-lapse. Περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη λειτουργία φωτισμού ultra-wide Max Lens, τη λειτουργία προβολής, τη λειτουργία boost, τη λειτουργία hyper smooth και τη λειτουργία Media. Αυτές οι λειτουργίες σας δίνουν πιο δημιουργικές επιλογές κατά την εγγραφή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε μια action camera με αυτά ή κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ποιότητα ήχου

Ένα βίντεο με κακή ποιότητα ήχου δεν είναι τίποτα εντυπωσιακό, καθώς όχι μόνο θα μειώσει ολόκληρη την εμπειρία βίντεο, αλλά καθιστά επίσης δύσκολη την παρακολούθηση των βίντεο. Μια action camera με καλή ποιότητα ήχου θα έχει χαρακτηριστικά μείωσης θορύβου. Ενώ ορισμένες action cameras δεν έχουν την ιδανική ποιότητα ήχου, μπορείτε πάντα να αγοράσετε εξωτερικά μικρόφωνα για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα. Αυτά περιλαμβάνουν σιγαστήρες ανέμου που αφαιρούν τον ήχο του ανέμου από το βίντεο. Για να αποφύγετε να αγοράσετε ένα εξωτερικό μικρόφωνο, θα πρέπει να πάρετε μια action camera με καλή ποιότητα ήχου.

Ρυθμίσεις χαμηλού φωτισμού

Τα βίντεο σε σκοτάδι ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μπορεί να είναι απογοητευτικά αν δεν έχετε μια συσκευή με ρυθμίσεις χαμηλού φωτισμού. Με τη ρύθμιση χαμηλού φωτισμού, μπορείτε να καταγράψετε βίντεο και να τραβήξετε φωτογραφίες τέλεια χωρίς να χρειάζεστε φακό, διατηρώντας έτσι το βίντεο στην αρχική τους κατάσταση και χρώμα.

Εντοπισμός GPS

Αν θέλετε να καταγράψετε τον τόπο και την ώρα που μια συγκεκριμένη εικόνα ή βίντεο τραβήχτηκε από την action camera σας, θα πρέπει να πάρετε μια λειτουργία παρακολούθησης GPS. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για να παρακολουθείτε τις τοποθεσίες και τις ώρες των φωτογραφιών. Η λειτουργία εντοπισμού GPS επιτρέπει στην κάμερά σας να λαμβάνει σήμα GPS. Με αυτόν τον τρόπο, η action camera σας θα επισημάνει τις εικόνες με τη θέση και το χρόνο που έχουν ληφθεί. Οι action cameras που είναι υψηλότερων προδιαγραφών έχουν τη δυνατότητα να δείχνουν την πόλη και τη χώρα στις οθόνες τους.

Τι θα έπρεπε να μπορεί να αντέξει η κάμερά μου;

Οι action cameras δεν θα ήταν τόσο δημοφιλείς αν ήταν το ίδιο με τις κανονικές κάμερες. Ένας παράγοντας διαφοροποίησης μεταξύ των action cameras και των φωτογραφικών μηχανών DSLR είναι αυτά που μπορούν να αντέξουν. Οι περισσότερες action cameras είναι ανθεκτικές στο νερό, αλλά δεν είναι όλες αδιάβροχες. Το ίδιο ισχύει και για την ανθεκτικότητά τους και την αντοχή τους σε κραδασμούς, καθώς μερικές μπορούν να αντέξουν να πέσουν από ύψος, ενώ άλλες μπορεί να μην το κάνουν. Παρακάτω είναι μια επισκόπηση του τι θα πρέπει να μπορεί να αντέξει η action camera σας.

waterproof action camera

Waterproof/water resistant – Η action camera σας πρέπει να είναι αδιάβροχη (waterproof) και ανθεκτική στο νερό (water resistant). Το waterproof αναφέρεται στην ικανότητα της κάμερας να εμποδίζει το νερό οποιασδήποτε ποσότητας να εισέλθει σε αυτή και να την βλάψει. Γενικά, η action camera σας δεν πρέπει να επηρεάζεται από το νερό. Από την άλλη, το water resistant σημαίνει ότι το η κάμερα δεν θα χαλάσει αν πέσει λίγο νερό πάνω της. Έτσι, δεν θα ανησυχείτε όταν αρχίσει να βρέχει.

Ανθεκτικότητα/αντοχή στους κραδασμούς – Η ανθεκτικότητα ή η αντοχή στους κραδασμούς αναφέρεται στην ικανότητα της action camera να αντέχει σε σκληρές συνθήκες ή να μην παθαίνει ζημιά όταν πέφτει. Λόγω του τόπου όπου χρησιμοποιούνται οι action cameras, τα πράγματα είναι βέβαιο ότι θα αγριέψουν. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσετε μια κάμερα που δεν είναι ανθεκτική, θα επιστρέψετε στο κατάστημα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Χειρισμός της κάμερας – πρέπει να είναι τόσο περίπλοκος;

Είναι συχνά δύσκολο να χειριστείτε τις action cameras επειδή συνήθως συνδέονται με περίεργα μέρη, π.χ. κράνη. Ορισμένες κάμερες έχουν επίσης κουμπιά που δεν είναι σωστά τοποθετημένα, καθιστώντας τη χρήση τους ακόμη πιο δύσκολη. Ευτυχώς για τις action cameras, οι κατασκευαστές έχουν βρει μια λύση για αυτό, παρέχοντας χαρακτηριστικά όπως οθόνη αφής, φωνητικές εντολές και άλλα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε εφαρμογές για τον έλεγχο της κάμερας. Ακολουθεί μια επισκόπηση αυτών των λειτουργιών που σας βοηθούν να χρησιμοποιήσετε εύκολα την action camera.

Οθόνη αφής

Η λειτουργία αφής στην action camera σας είναι μια δυνατότητα που σας δίνει μεγάλη ευκολία. Αντί για κουμπιά που θα κάνουν την action camera σας δυσκίνητη και περίπλοκη, η οθόνη αφής θα σας λύσει τα χέρια. Έτσι μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την κάμερά σας χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε κουμπιά.

Μπροστινή οθόνη

Η μπροστινή οθόνη αναφέρεται στην ικανότητα της κάμεράς σας να παίρνει selfies, καθώς πολλές κάμερες δεν διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό, και αναγκάζεστε να γυρίσετε την κάμερα για να βγάλετε selfie. Αυτό σημαίνει ότι όταν αγοράζετε μια action camera, θα πρέπει να επιλέξετε μια με μπροστινή οθόνη.

Wi-Fi για έλεγχο hands-free χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή

Οι σύγχρονες action cameras έχουν μια λειτουργία που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την κάμερα εξ αποστάσεως μέσω της χρήσης ενός ασύρματου δικτύου, όπως είναι το Wi-Fi. Με αυτή τη λειτουργία, δεν χρειάζεται να αγγίξετε την κάμερα για να την ελέγξετε. Μόλις πραγματοποιηθεί σύνδεση μεταξύ της action camera και της συσκευής σας (smartphone), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για να την ελέγξετε εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή.

Φωνητικός έλεγχος

Είναι η επιτομή της ευκολίας, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε στην κάμερά σας και αυτή θα κάνει αυτό που της αναθέσατε. Πώς; Οι σύγχρονες action cameras έχουν ενσωματωμένο AI που σας επιτρέπει να συνομιλείτε μαζί τους χωρίς να τις αγγίζετε.

Αξεσουάρ – αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό που έχετε

action camera accessories

Μόλις αγοράσετε μια action camera, μπορείτε να την εξατομικεύσετε σε μεγάλο βαθμό. Αγοράστε βάσεις στήριξης για διαφορετικούς σκοπούς, αδιάβροχες θήκες, θήκες για πτώση από ύψη, τρίποδα που ελέγχονται μέσω Bluetooth και άλλα. Παρακάτω σας παρέχουμε μια επισκόπηση ορισμένων αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε πλήρως την action camera σας.

Βάσεις

Οι βάσεις κάμερας είναι ένα βασικό εξάρτημα επειδή μερικές φορές μπορεί να θέλετε η κάμερα να είναι σταθερή για να βγάλετε ένα βίντεο ή φωτογραφία. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι βάσεων για action cameras. Αυτές οι βάσεις περιλαμβάνουν βεντούζες, βάσεις κράνους, βάσεις στήθους, τρίποδα, selfie stick κ.λπ. Ωστόσο, πριν αγοράσετε οποιοδήποτε είδος βάσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο τύπος βάσης που θέλετε να αγοράσετε είναι συμβατός με την action camera σας.

Προστατευτικές θήκες

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, οι action cameras χρησιμοποιούνται συνήθως σε αντίξοες συνθήκες, όπως στο νερό ή εν κινήσει. Εκεί χρειάζεται μια προστατευτική θήκη. Με μια προστατευτική θήκη, η action camera σας αποκτά επιπλέον προστασία από γρατζουνιές ή πιθανές ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την πτώση της. Ενώ κάποιες έχουν ήδη προστατευτικές θήκες, μπορείτε να αγοράσετε και εσείς μια θήκη.

Κάρτα μνήμης

Αν χρησιμοποιείτε την action camera σας συχνά για να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο, η μνήμη της φωτογραφικής μηχανής σας θα γεμίσει κάποια στιγμή. Χάρη στις εξωτερικές κάρτες μνήμης, μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να διαγράψετε αρχεία από την action camera σας. Αν και δεν είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό, σίγουρα θα σας βοηθήσει πολύ αν δεν θέλετε να διαγράψετε παλιές φωτογραφίες ή βίντεο.

Φορητή φόρτιση μπαταρίας

Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό εξάρτημα που είναι χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε μια action camera. Είναι όπως τα power bank για το κινητό σας, αλλά αυτή τη φορά για την action camera σας. Με αυτό το εξάρτημα, μπορείτε να φορτίσετε την κάμερά σας εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσετε την μπαταρία της.

Επιπλέον μπαταρίες

Λένε ότι δεν μπορείς να είσαι ποτέ υπερβολικά προετοιμασμένος για τίποτα. Αυτό είναι αλήθεια. Ωστόσο, μπορείτε να προετοιμαστείτε αρκετά για να μην έχετε προβλήματα. Με εφεδρικές μπαταρίες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα σας τελειώσει η μπαταρία ή ότι η μπαταρία θα είναι ελαττωματική, καθώς μπορείτε να την αντικαταστήσετε εύκολα. Αν η action camera σας δεν έχει εφεδρικές μπαταρίες, μπορείτε εύκολα να τις αγοράσετε σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Amazon.

Καλύτερες μάρκες action cameras

Οι καλύτερες μάρκες action cameras είναι οι GoPro και DJI. Αυτές οι μάρκες είναι γνωστές για την αποτελεσματικότητα και την ανθεκτικότητα των action cameras τους. Μάθετε περισσότερα για αυτές.

GoPro

Αυτή η μάρκα ονομάζεται επίσημα GoPro, Inc, διατίθεται στο εμπόριο ως GoPro και ιδρύθηκε από τον Nick Woodman το 2002. Είναι μια αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή action cameras, λογισμικού επεξεργασίας βίντεο και εφαρμογών. Παλαιότερα γνωστή ως Woodman Labs, Inc, έχει την έδρα της στο San Mateo της Καλιφόρνια.

DJI

Επίσημα γνωστή ως SZ DJI Technology Co., Ltd, αυτή η μάρκα είναι μια κινεζική εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στην κατασκευή action cameras και drone για τους λάτρεις της αεροφωτογραφίας και των βίντεο. Έχει την έδρα της στο Σεντσέν, Κουανγκτούνγκ. Από το 2020, οι μάρκες της DJI ήταν υπεύθυνες για πάνω από το 70% των drones παγκοσμίως.

Back to top button